|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Forum o snahah....
18.4.2007 13:05:14   
Anonimen
user posted image  Malo za hec, ali pa v razmislek....

Tukaj se kar naprej pritožujete (protožujemouser posted image ) nad taščami. A si predstavljate kako bi zgledal ta forum, če bi bile tukaj gor naše tašče in bo se začele pritoževati nad nami snahamiuser posted image . Kakšne zgodbice bi šele to bile....

Vojna bi nastalauser posted image ....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Forum o snahah....
18.4.2007 13:15:23   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image  Malo za hec, ali pa v razmislek....

Tukaj se kar naprej pritožujete (protožujemouser posted image ) nad taščami. A si predstavljate kako bi zgledal ta forum, če bi bile tukaj gor naše tašče in bo se začele pritoževati nad nami snahamiuser posted image . Kakšne zgodbice bi šele to bile....

Vojna bi nastalauser posted image ....

Ta bi bila pa dobra, še vredu da nimamo pušk vsaka na svoji strani.

Lahko pa da berejo kaj vešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 13:26:20   
Anonimen
Po moje bi izvedele veliko novega. Jaz bi res rada videla, kaj si dejansko tašče mislijo o nas, konkretno moja o meni, ker imam občutek, da se  v določenih stvareh pretvaraja pred mano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 13:30:41   
Anonimen
In potem bi one tukaj pisale, kako me ne sadimo rožic okrog bajte, da otroke premalo oblačimo, da preveč lenarimo, da ne znamo kuhat, da samo instant jemo, češ kam je pa prišel ta svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 13:38:29   
daddy
  vsaka medalja ima ( najmanj ) dve plati, torej bi forum teoretično omogočal pogled na isto stvar iz vsaj dveh plati ..... ja, bi bilo po mojem veliko presenečenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 13:38:34   
crci06
jaz pa vem, da določene stvari pridejo do njih, pa tudi določene stvari sem sama že takoj pokapirala...
npr. na ravni osnovne kulture nisva ravno na isti stopnjički, se pa rahlo trudi. Ampak je precej samozavestna in jo nič ne moti. Še bolj pa to poudarja tast, ki npr. če jaz jem pri njih, se krega, zakaj je samo ena skleda solate, naj prinese še šalčke al pa da si na krožnik nadevamo. Ko jaz rečem, da mi solata ne paše, pa vsi navalijo na eno skledo user posted image   Torej, če bi bili oni na forumu, bi verjetno izpadlo, da sem afna, ko / če pa se srečamo na pikniku, bom pa verjetno med najbolj preprostimi.user posted image

Aha, pa še to bi bilo: "moj sin je bil vedno točen in redoljuben, preden je zdaj s to snaho"....  tukaj bi ji pa dala čisto prav.  user posted image

Da še tretjič obrnem temo okrog... kaj pa bo, ko bomo me tašče? user posted image . user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 14:09:58   
živa
Moja definitivno misli, da sem totalno lena (moja filozofija je, da v današnjem tempu življenja rajši eno urico počijem kot pa pospravljam), popolnoma nesposobna za gospodinjstvo (ne pospravljam sproti, ne motijo me teden dni nepomita tla, ne opazim umazanih šip itd.) in da sem pokvarila svojega moža (njenega sina), ker je nehal sproti pospravljat za sabo in nositi obleke v koš za perilo user posted image  - tole zadnje mi je zadnjič dobesedno rekla, pa tudi prvo dvoje sem že slišala od nje, samo povedano na malce prijaznejši način.

Po mojem bi bil kak forum za tašče odlilčen, da bi lahko pojamrala nad mano user posted image , pa žal ne uporablja računalnika.

Lp,

živa 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 14:10:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

vsaka medalja ima ( najmanj ) dve plati, torej bi forum teoretično omogočal pogled na isto stvar iz vsaj dveh plati ..... ja, bi bilo po mojem veliko presenečenj.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 14:13:59   
Anonimen
Moja vem,da ne bere.Za njo je že po mobitelu nekoga poklicati dosežek.user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2007 14:20:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Moja vem,da ne bere.Za njo je že po mobitelu nekoga poklicati dosežek.user posted image user posted image

Moja bi pa kar z nami snahami držala. Je res cuker. Tudi ma zelo slabe izkušnje s svojo taščo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2007 16:18:36   
daysi
Jaz dobro vem, kaj si misli moja taščiča o men. A kako, da to vem?  
  Imamo tak telefon,kjer lahko tudi malo prisluškujem( vem ni vljudno), tako, da izvem celo tiste stvari, ki jih nebi nikoli zvedeli o sebi. Sem bila ful presenečena nad vsemi ugotovitvami, ki so jih naše drage klepetulje sestavile skupaj. Od časa do časa ji kako ugotovitev celo vržem pod nos, vendar me le malo izbuljeno pogleda,čes kako to ti veš.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2007 18:06:19   
Jutra
Ja, to bi bilo šele zanimivo branjeuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 18:45:23   
lelaval

Ja, to bi bilo šele zanimivo branje

Se strinjam

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2007 20:19:29   
mama54
Ha,ha jaz pa berem.Večkrat bi kaj napisala pa imam tako malo časa.Večino časa mi delata družbo vnukeca,saj popoldan ni drugega varstva kot sem jaz in deda.Tako,da malo pregledam RR in že letim k otrokoma. Več časa je zvečer ko že spita,takrat pa sem že kar utrujena saj je sedaj že kar dosti dela okrog hiše.No,da vam napišem.Sama imam zeta,se zelo dobro razumemo.Imam snaho  katero je sin pripeljal k hiši.Skupaj sta že 12 let.In verjemite v vseh teh letih se s snaho  nisva spričkale.In dokler je bila moja tašča v spodnjem delu hiše,(zdaj že 2 leti pokojna)sta sin in snaha bila  zgoraj .Imela sta samo 2 sobi ,kuhinja,kopalnica,WC,so bili skupni. Tako,da smo večina časa preživeli skupaj.V kuhinji sva se tako dobro ujeli,da mi nikoli ni bilo lepše.Seveda zato,ker snaha zelo rada kuha(jaz ker morem)jaz rada delam na mojem sedaj zelo malem vrtičku(snaha rada samo pobira iz njega),zelo pogosto,ko je lepo vreme pripravlja za grilit in za praznike,ko praznujemo roj.dneve.Meni prinese sinove službene srajce in hlače za zlikat(ker sama sovraži likanje).In še bi lahko naštevala kaj jaz rada delam in tisto delam in kaj snaha rada dela itd.Tako sma se prilagodile,da že vema kaj in kako.Nikoli pa si ne diktirama "TI MOREŠ"to narediti ampak "ALI BI LAHKO ".Zdaj, imata svoje gospodinstvo že dve leti in še danes pride k meni v kuhinjo pogledat v lonce kaj se kuha ali pa mi reče,da naj ne kuham,ker bo ona pripravila kosilo.Ravno v nedeljo mi je rekla,kako bi bilo,če bi začela delati na dojenčku.In ko bo dojenček,če bi ji hotela pomagati.Hočem povedati,da se nikakor ne bojte imeti snahe,niti tašč le pogovarjajte se.In bodite strpne.Imam kar hudo 30 letno izkušnjo s svojo taščo.In pri tem sem si zmiraj rekla,da do svoje snahe nebi mogla biti tako pokvarjena kot je bila moja tašča do mene in vseh ostalih njenih otrok.Vem,da moja snaha bere in sodeluje na RR zato ji še tukaj povem,da jo imam iz srca rada.Sicer pa to že veš,saj si to večkrat povema.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2007 20:45:51   
Anonimen
Imeti taščo je sreča.
(to pomeni da imate moža, v.d. moža, koruznika ali karkoli pač že je naziv za človeka s katerim ste)

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2007 21:22:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Jaz sem za svojo imela dvotedenski uvajalni tečaj z naslovom Mobitel in jaz (seveda je za enega tečaj imeti nerentabilno, zato se je priključila še moja mama).user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2007 21:24:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2007 10:59:33   
Jutra
Mama54user posted image  Ja še več takšnih RRovk bi jaz bralauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.4.2007 11:18:16   
Anonimen
Mama54, ti si zakonuser posted image . Moja tašča je glih ena taka, s tem da jaz ne maram kuhanja in potem ona velikorat še za naju skuha. Ali pa se točno v času večerje smukam po njeni kuhinji in čakam da me vpraša če bom jedlauser posted image . Zato pa jaz njej večkrat pospravim, ker je veliko odsotna zaradi deljenega urnika v službi.
Pa tudi velikokrat ure minejo ko grem k njej na kofe, ker kar ne znava nehat klepetatuser posted image .

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.4.2007 11:53:18   
mama54
Srček,povej ali ni lepo se zjutraj zbudit ko veš,da te obkrožajo ljudje s katerimi se razumeš.Mi ponavadi imamo polno hišo mladih kateri pridejo na obisk k mojim  otrokom.Skupaj se veselimo,pohecamo ,si pripovedujemo razne zgodbe.Res sem srečna med mladimi.Zdaj poleti bo še boljše,ko se spravimo ven na vrt(je kar velik),postavimo bazen in uživamo.Življenje je prekratko,da bi se v tem krutem svetu še s svojimi otroci postrani gledali.Sem bolj družinski človek,zmiraj so mi bili in so še mi na prvem mestu otroci.Pa naj se gre za moje odrasle,ali  mala vnukeca ali otrok katerega ne poznam.Sem malo skoraj preveč čustvena. Ljudje bi si morali večkrat iskazovati ljubezen do soljudi in beseda RAD-A te imam,nebi smela nam biti tuja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.4.2007 12:09:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

beseda RAD-A te imam,nebi smela nam biti tuja. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se popolnoma strinjam. Ko meni moj smrkavec pri 13-letih pove mama rad te mam, pa to sliši nekdo drug izven naše familije, nas čudno gledajo user posted image  Mene ni sram pokazati pred nikomer, da mam nekoga rada. Pa če stoji zraven mene sam Sv. Peter, vedno ko me kliče moja sestra se oglasim : Zdarvo draga sestra. Tisti, ki so večkrat prisotni so se že navadili. Ampak ko pa sem z ljudmi, ki so redko v moji družbi, in se tako oglasim, pa kar obmolnejo. Žalostno, toda tako je. Izakazovanje čustev je danes prismuknjena zadeva. Vsaj za večino.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.4.2007 12:38:13   
mama54
Žalostno, toda tako je. Izakazovanje čustev je danes prismuknjena zadeva. Vsaj za večino.

In to je marobe.Če bi se vsi tega zavedali,ne bi bilo tako grozljivih postov na tem foromu.Kar smilijo se mi mlade,ko pridejo v hišo z vso ljubeznijo k svojemu dragemu,da si ustvarita družino,pa jo tašča gleda zviška,kot da sama ne bi bila nekoč mlada in na njenem mestu.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.4.2007 12:41:46   
tanikaa
Ne pravim, da je moja tašča idealna, me tudi kaj moti na njej, ampak vedno ko se srečamo (na mesec enkrat ker živimo 240 km narazen) jo stisnem k sebi in ji pravim zdravo draga tašča. In ona mene tudi objame pa tudi lubčka ob slovesu dobim. user posted image  Pa ne misli si, da po telefonu kliče svojega sina. Nop. Mene. user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.4.2007 12:41:50   
mama54
smrkavec pri 13-letih pove mama rad te mam

To mi je nekaj najlepšega kar lahko dobiš od svojega otroka.Tudi ko bo večji mu ti sama to povej.Moj sin je star 31 let pa mi še danes reče da me ima rad.Tako je z obema hčerkama.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.4.2007 12:43:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

smrkavec pri 13-letih pove mama rad te mam

To mi je nekaj najlepšega kar lahko dobiš od svojega otroka.Tudi ko bo večji mu ti sama to povej.Moj sin je star 31 let pa mi še danes reče da me ima rad.Tako je z obema hčerkama.

Moj mali je na to vajen že od rojstva. Vsak dan to sliši. In upam, da mu bo to ostalo.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!