|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
21.2.2011 15:06:26   
mik_miska
Pozdravljene!
Ja sem pa zadnjič v velik forumih zasledila da bi mi lahko jemanje folne kisline kaj pomagalo pri user posted image . :
Zanima me kakšne mate ve kaj izkušnje glede jemanja teh tablet?
sama sem zasledila da se jih lahko kupi v vseh lekarnah in za to specializiranih prodajalnah. Kako se jemlejejo,, ali se jemljejo tudi med menstruacijo.. itd...
če mi lahko malo pomagate.. ali veste še za aktero drugo pomoč pri hitrejši zanositvi..
razen da ni stresa.. itd... :-)

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 22.2.2011 15:35:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FOLNA KISLINA
21.2.2011 15:15:02   
mala06
Živijo!
folna kislina je samo podpora v nosečnosti in jo priporočajo, da jo začneš jemati, ko se odločiš za user posted image . To so samo vitamini in minerali in ne pomagajo za hitrejšo zanositev. Jemlješ pa jo po eno tableto na dan med jedjo in ves mesec, tudi v času menstruacije. Jaz sem jo na začetku jedla, ker pa ni bilo uspeha sem jo nehala, kajti niso ravnokar poceni. Upam, da sem ti kaj pomagala in upam, da čimprej zagledašuser posted image

(odgovor članu mik_miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2011 15:25:00   
Katte
Res je, kar pravi mala06. Folna kislina ne pomaga pri zanositvi. Zmanjšuje samo verjetnost, da se pri otroku pojavi spina bifida - bolezen, pri kateri se ne zapre hrbtenični kanal. Dejansko potrebna je od O naprej, ker pa lahko imaš npr. en cikel zelo kratek in prej O, je res najbolje jemati cel mesec. Pa še v rutino ti pride user posted image . Če pa je predrago, pa priporočam jemanje vsaj od predvidenega časa O do user posted image .
Jaz jemljem tifol, ki se ga dobi v lekarni. Sem že v devetem krogu, ampak ves čas pridno jem tabletke.
Ko pride do zanositve, pa jemlješ do prbl. 12. tedna. Eni priporočajo tudi dalj časa.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2011 15:32:21   
manna
Po mojem je najboljš če jemlješ samo Tifol in ne kakšnih drugih vitaminskih kot so Elevit, Femibion... ker če tiste jemlješ več mesecev, se te snovi nalagajo in nalagajo..pa na ledvice vplivajo..nevem no. Tifol je pa samo folna kislina, ki zagotovo ne škodi, saj tudi 100x odmerek ne bi povzročil popolnoma nobene škode.

Glede pomoči pri zanositvi - kajpavem, meni se je zdelo, da ko sem jemala folno kislino, sem imela zelo "opazne" ovulacije in zelo redne cikluse.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2011 19:12:28   
Agnes27
Manna katero znamko folne si pa ti uživala?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2011 9:23:48   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Po mojem je najboljš če jemlješ samo Tifol in ne kakšnih drugih vitaminskih kot so Elevit, Femibion... ker če tiste jemlješ več mesecev, se te snovi nalagajo in nalagajo..pa na ledvice vplivajo..nevem no. Tifol je pa samo folna kislina, ki zagotovo ne škodi, saj tudi 100x odmerek ne bi povzročil popolnoma nobene škode.

Glede pomoči pri zanositvi - kajpavem, meni se je zdelo, da ko sem jemala folno kislino, sem imela zelo "opazne" ovulacije in zelo redne cikluse.

ne veš ne user posted image v teh prehranskih dopolnilih so vitamini in ostale snovi, ki se jih pridobi tudi s pravilno prehrano...če ti tega ne uspe uravnavat s hrano, pa pač posežeš po dopolnilih...nikakor pa se to nikjer ne nalaga, pa tudi jetra ne trpijo pri tem nič več kot če si preveč soliš kakšno juhouser posted image
in folna ne vpliva na ovulacije, menstruacije, glavobole in orgazmeuser posted image
v vednost prilagam tale link:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Folna_kislina#Folat_v_hrani

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?