relax
|
Pozdrav! JAz sem začela jemati elevit, ampak imam tako temno blato, da mi ni prav nič všeč, čeprav piše v navodilih, da je lahko to posledica/nezaželen učinek, ki ni nevaren, ampak vseeno mi ni glih. Pa še to jih jemljem na dva dni. Ali je imela katera podobne težave in ali se je kasneje stanje umirilo? Razmišljam,da bi prešaltala na centramed mami (s temi v preteklosti nisem imela težav). IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Pozdrav! JAz sem začela jemati elevit, ampak imam tako temno blato, da mi ni prav nič všeč, čeprav piše v navodilih, da je lahko to posledica/nezaželen učinek, ki ni nevaren, ampak vseeno mi ni glih. Pa še to jih jemljem na dva dni. Ali je imela katera podobne težave in ali se je kasneje stanje umirilo? Razmišljam,da bi prešaltala na centramed mami (s temi v preteklosti nisem imela težav). Tudi jaz imam temno blato, pa mi na kraj pameti ni padlo, da je to od elevita :) prej sem jemala tifol, sedaj pa prvi mesec elevit, ampak sem vesela, da sem kupila samo 1 škatlo, ker so mi res prevelike tablete. naprej bom jedla tifol, ko bom pa zanosila, pa elevit zaradi še drugih vitminov!
|