|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folikel
12.5.2008 8:16:14   
nejkag
punce, mene neki zanima.
user posted image ni se prisla, nosecniski znaki so se vedno tukaj,vceri sem sla na ginekologijo in so mi naredili ultrazvok in videli da imam en velik folikel, ki ocitno ni pocil med ovulacijo. Zanima me ali je mozno da sem kljub temu user posted image ?Čudno mi je ker sem prepricana da ovulacijo sem imela (spikanje in sluznica).Tam so mi rekli da je prezgodaj da bi ugotavljali ali gre za nosecnost. Vendar kaj pomenijo vsi ti znaki (slabost, bel tok,...)Kaj pomeni ce ti folikel ne poci?ali je imela kako tako izkusnjo ali pa kaj ve o tem?Ali je mogoce tej situaciji krivo to ker sem pila čaj krvomočnice?

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Folikel
12.5.2008 9:13:38   
*Junona*
Js sem slišala, da tisti folikli, ki ne počijo(to pa zato, ker niso dovolj zrasli) se spremenijo v vodene ciste. Te pa nato same od sebe izginejo.

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2008 10:06:16   
Abra
Če folikel ne poči, ne pride do sprostive jajčeca in ne more priti tudi do oploditve - jajčece je namreč v foliklu. Možno je, da si imela več kot enega, v tem primeru bi mogoče do oplodive lahko prišlo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2008 9:42:57   
imam
Še eno vprašanje, ki je povezano in da ne bom odpirala nove teme. Danes sem bila pri ginekologu, zadnjo menstruacijo sem imela 12.6., cikli nihajo od 28 do 35 dni. Ker je rekel, da je danes najprimernejši dan, da pogleda, če so vidni folikli sem bila polna upanja, da so se zadeve začele premikati, sedaj po prihodu domov, pa mi ni nič jasno. Rekel je, da na eni strani izgleda, da je ovulacija že bila, na drugi pa, da se nič ne vidi v tej smeri. Kaj sploh to pomeni? Če je ovulacija že bila, potem bom imela user posted image   na manj kot 28 dni, kar dvomim, ker tako kratkega cikla nisem imela nikoli. Ali je možno, da v primeru daljšega cikla, ta folikel še ni začel rasti in bi bili plodni dnevi naslednji teden? Ali ima katera podobne izkušnje. Moja naslednja diagnoza je klomifen in potem naslednji mesec,po jemanju klomifena še enkrat ultrazvok.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?