|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fobija pred majhnimi avtomobili
27.10.2005 20:16:16   
Anonimen
user posted image Al kako se že reče user posted image user posted image user posted image

Vsak dan sem na cesti z avtomobilom na relaciji 20 km v eno smer. Doma imamo dva avtomobila...enga majhnega (Matička) in eno veliko ladjo (Mondea). Ponavadi grem v službo s ta velikim, ker imam daljšo pot, kot mož, pa še diesel je. Ampak včasih se odpravim tudi z mojim Matičkom user posted image  In kaj opažam?
Kar nekako upoštevam omejitve...torej vozim po cesti od 90-100km/, v naselju 50km/h in če tako vozim s ta velikim avtom, je vse ok...vsi vozijo normalno, nihče ne prehiteva....skratka vse lepo in prav.
Če se pa na pot podam z Matičkom user posted image user posted image user posted image  In prav tako vozim 90-100km/h in v naselju 50user posted image  VSI PO VRSTI ŽIVČNI PREHITEVAJO. Pa me komaj prehitijo...kakšni skor porivajo zravenuser posted image ...ampak ITAK, DA JE MAJHEN AVTO TREBA PREHITET, pa tud če potem serješ pred njim.user posted image user posted image user posted image

Res ne zastopim to fobijo ljudi user posted image user posted image user posted image  ZAkaj me pa nihče ne prehiti, ko grem z večjim avtomuser posted image

Opažate kaj podobnega?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fobija pred majhnimi avtomobili
27.10.2005 20:20:56   
mala maja
user posted image user posted image user posted image user posted image  takim še zanalašč stopim po gasu da me težje prehitijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa povem eno resnično foro. Smo se z mojim lubijem ko še nisva bla poročena in še dva prijatelja peljal na dolensk in ker smo bli v avtu 4 pa še prtlažnjik na avtu in smučke(mal zabremzajo avto) nismo mogl tolk hit vozt pa nismo mel švoh  avta(golf 1.8) in nas prehitijo starčki z astro. Na šipo so se prlimal in nam kazaluser posted image . Ej da te kap user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2005 20:38:32   
Marogica
Tudi sama sem opažala to, kar si opisala, ko sem imela še manjši avto. Vendar se enostavno ne sekiram več in tudi nisem več tako nervozna, kadar za mano vozi bedak ali pred mano seronja. Nekako sem se umirila in se koncentriram na cesto ter si mislim, da bolje biti previden zase in za druge bedake v cestnem prometu.
Sedaj imava dva velika avta (karavana) in se kljub temu držim cestnih pravil in omejitev in to iz večih razlogov:
1. da se meni oz moji družini kaj ne zgodi, zaradi moje neumnosti
2.da ne poškodujem drugega v vožnji in bi si celo življenje morala očitati, da je zaradi mene nekdo invalid ali pa celo mrtev
3. kazni
Pa ne misli, da sem drugače "seronja", kar se vožnje tiče. Uživam pri vožnji in se znala biti zelo "iskriva", pa še motor sem vozila. Torej vsi "predznaki" za hitro voznico. Vendar življenje vedno znova preseneča-tudi na tem področju.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 20:41:24   
rija
ne opazim, ker sem ponavadi jaz tista, ki prehitevauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 20:53:42   
Pi-kica 1
Pri nas je podobna situacija. Imamo twinga in kio clarus karavan. Preden grem v službo, še peljem sinka k babici in to 25 km v eno stran. Včasih grem z velikim, saj mož twinga lažje parkira v mestu, kot ta veliko ladjo in dogaja se mi enako, kot tebi. Pa se prav nič ne sekiram, rade volje jih spustim naprej, samo da se s sinkom varno pri peljeva.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 21:01:29   
Anonimen
Aha, zdaj se mi je posvetilo user posted image user posted image user posted image
Kadar sem s ta velikim, se bojijo, ker potem jaz stopim na plin in vse povrsti lahko ačnem prehitevat user posted image user posted image user posted image

Ko sem pa s ta malim avtom pa si mislijo..ah saj več kot stotko pa ne more it user posted image user posted image user posted image
Sam tooook so mi smešni user posted image kakšni s kakšnimi starimi kripami, ki KAO imajo avto, pa rabjo pol ure, da pripeljejo mimo mene, pol jih pa jst skor porivam pred sabo...kot s plugom sneg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2005 21:18:54   
muki1
Zdaj ste me pa spomnile, da mojega puntoja več ni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Je bil že star in ubogi, pa sva ga prodala, zdaj pa mava samo en mali avto namesto dveh. Ampak moj punto, je bil pravi junak na cest, ta moja modra strela .....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 8:01:29   
puncica
Za enkrat tega nisem opazila no ponavad jaz prehitevam, samo samo takrat ko sem sama in si dam duška, kako je to fajn, ko imaš prazno cesto in goro ovinkov, tako je enih 10 km pred domom, nobenga avtomobila, nobenih radarjev in nobenih pešcev, takrat res uživam. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 8:26:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

user posted image user posted image user posted image user posted image  takim še zanalašč stopim po gasu da me težje prehitijouser posted image user posted image user posted image user posted image  

To je mogoče res, kar si napisala Kristina. Sam tole kar praviš ti mala maja se mi zdi pa skrajno neodgovorno. Sej gre emn tud včasih kdo na živce, če me ne prehiteva varno, sam na ta način ti ogrožaš ne samo njega, ampka še sebe in tistega reveža, ki bo nasproti pripeljal.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2005 15:20:25   
Še ena T
Nekateri, ki se jim zgleda drugače v življenju ne dogaja nič razburljivega, bodo itak šli prehitevat vsakogar, še najraje nekoga z močnejšim avtom, ki vozi po predpisih, pa čeprav ne bodo s prehitevanjem nič pridobili, ob prometnih konicah na primer.

Najbolj mi gredo na živce maniaki med Kranjem in Ljubljano, kjer skoraj vsakič doživiš vsaj ene škarje ali dvoje (pa je cesta terjala že kar precej življenj, spomnite se Jeprce).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2005 20:19:49   
tinkatonka
Jaz imam podobne probleme... Vozim namreč Ticota, ki je še manjša verzija avtomobila od tvojega Matička... In ja vsi mislijo da morjo majhen avto prehitet kljub temu da mogoče voziš koloni primerno. Ponavadi so sploh tisti s kakšnimi ogromnimi avtomobili objestni, sploh pri kakšnemu izsiljevanju in podobno. Jaz pa se v majčkenem avtu počutim prav odlično. Se mi zdi da sem hitra, poskočna in da se ne vlečem po cesti. Pa še v vsak kot ga lahko parkiram.

user posted image user posted image user posted image za majhne avtke

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2005 10:28:13   
Anonimen
Kristina, nimajo fobije pred majhnimi avti ampak fobijo pred velikimi. Veliki so VELIKI in se jih ne upajo prehiteti.

Midva sva prej imela Twingota in so naju vsi (sploh pa mene, ko so videli dolge blond lase user posted image user posted image - pa sem baje zelo dobra voznica, čeprav kar preveč rada pritisnem na gas) po vrsti prehitevali, izsiljevali, skoraj kot da bi naju hoteli povoziti.

Sedaj imava golfa, ki ni tako zelo velik avto, je pa bistveno večji od twingota in naju nihče ne prehiteva ali izsiljuje.user posted image user posted image user posted image  Tdui če vidijo blond laseuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?