Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 20:20:56
|
|
|
|
mala maja
|
takim še zanalašč stopim po gasu da me težje prehitijo Ti pa povem eno resnično foro. Smo se z mojim lubijem ko še nisva bla poročena in še dva prijatelja peljal na dolensk in ker smo bli v avtu 4 pa še prtlažnjik na avtu in smučke(mal zabremzajo avto) nismo mogl tolk hit vozt pa nismo mel švoh avta(golf 1.8) in nas prehitijo starčki z astro. Na šipo so se prlimal in nam kazal . Ej da te kap
|
|
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 20:38:32
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi sama sem opažala to, kar si opisala, ko sem imela še manjši avto. Vendar se enostavno ne sekiram več in tudi nisem več tako nervozna, kadar za mano vozi bedak ali pred mano seronja. Nekako sem se umirila in se koncentriram na cesto ter si mislim, da bolje biti previden zase in za druge bedake v cestnem prometu. Sedaj imava dva velika avta (karavana) in se kljub temu držim cestnih pravil in omejitev in to iz večih razlogov: 1. da se meni oz moji družini kaj ne zgodi, zaradi moje neumnosti 2.da ne poškodujem drugega v vožnji in bi si celo življenje morala očitati, da je zaradi mene nekdo invalid ali pa celo mrtev 3. kazni Pa ne misli, da sem drugače "seronja", kar se vožnje tiče. Uživam pri vožnji in se znala biti zelo "iskriva", pa še motor sem vozila. Torej vsi "predznaki" za hitro voznico. Vendar življenje vedno znova preseneča-tudi na tem področju.
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 20:41:24
|
|
|
|
rija
|
ne opazim, ker sem ponavadi jaz tista, ki prehiteva
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 20:53:42
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Pri nas je podobna situacija. Imamo twinga in kio clarus karavan. Preden grem v službo, še peljem sinka k babici in to 25 km v eno stran. Včasih grem z velikim, saj mož twinga lažje parkira v mestu, kot ta veliko ladjo in dogaja se mi enako, kot tebi. Pa se prav nič ne sekiram, rade volje jih spustim naprej, samo da se s sinkom varno pri peljeva. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 21:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, zdaj se mi je posvetilo Kadar sem s ta velikim, se bojijo, ker potem jaz stopim na plin in vse povrsti lahko ačnem prehitevat Ko sem pa s ta malim avtom pa si mislijo..ah saj več kot stotko pa ne more it Sam tooook so mi smešni kakšni s kakšnimi starimi kripami, ki KAO imajo avto, pa rabjo pol ure, da pripeljejo mimo mene, pol jih pa jst skor porivam pred sabo...kot s plugom sneg
|
|
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 27.10.2005 21:18:54
|
|
|
|
muki1
|
Zdaj ste me pa spomnile, da mojega puntoja več ni . Je bil že star in ubogi, pa sva ga prodala, zdaj pa mava samo en mali avto namesto dveh. Ampak moj punto, je bil pravi junak na cest, ta moja modra strela ..... .
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 28.10.2005 8:01:29
|
|
|
|
puncica
|
Za enkrat tega nisem opazila no ponavad jaz prehitevam, samo samo takrat ko sem sama in si dam duška, kako je to fajn, ko imaš prazno cesto in goro ovinkov, tako je enih 10 km pred domom, nobenga avtomobila, nobenih radarjev in nobenih pešcev, takrat res uživam.
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 28.10.2005 8:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja takim še zanalašč stopim po gasu da me težje prehitijo To je mogoče res, kar si napisala Kristina. Sam tole kar praviš ti mala maja se mi zdi pa skrajno neodgovorno. Sej gre emn tud včasih kdo na živce, če me ne prehiteva varno, sam na ta način ti ogrožaš ne samo njega, ampka še sebe in tistega reveža, ki bo nasproti pripeljal.
|
|
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 28.10.2005 15:20:25
|
|
|
|
Še ena T
|
Nekateri, ki se jim zgleda drugače v življenju ne dogaja nič razburljivega, bodo itak šli prehitevat vsakogar, še najraje nekoga z močnejšim avtom, ki vozi po predpisih, pa čeprav ne bodo s prehitevanjem nič pridobili, ob prometnih konicah na primer. Najbolj mi gredo na živce maniaki med Kranjem in Ljubljano, kjer skoraj vsakič doživiš vsaj ene škarje ali dvoje (pa je cesta terjala že kar precej življenj, spomnite se Jeprce).
|
|
|
|
RE: Fobija pred majhnimi avtomobili 29.10.2005 10:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina, nimajo fobije pred majhnimi avti ampak fobijo pred velikimi. Veliki so VELIKI in se jih ne upajo prehiteti. Midva sva prej imela Twingota in so naju vsi (sploh pa mene, ko so videli dolge blond lase - pa sem baje zelo dobra voznica, čeprav kar preveč rada pritisnem na gas) po vrsti prehitevali, izsiljevali, skoraj kot da bi naju hoteli povoziti. Sedaj imava golfa, ki ni tako zelo velik avto, je pa bistveno večji od twingota in naju nihče ne prehiteva ali izsiljuje. Tdui če vidijo blond lase .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?