Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 20:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
O tem je pred nekaj časa že tekla debata. Poskusi z iskalnikom.
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 20:52:09
|
|
|
|
puri
|
Jaz jih ne dajem,mi jih niso nič pripisali,tudi pri zobozdravniku ne!Je rekla,da če imata starša kolikor tok uredu zobe,da mu jih pol ni treba jest,čeprav ne vem,no,..:zmeden2: LP
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 21:25:35
|
|
|
|
SILVA
|
Mi jih dajemo zdaj en teden.Baje so dobri tudi za to,če je otrok bolj podvržen kariesu.NO,ker naš pije ponoči hippov čaj ali sokeca in so le ti sladki,mislim da ni slabo da mu jih dajem. Ti pa itak vsak zdravnik drugače pove,naša zobozdravnica je za tabletke. lp
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 21:29:01
|
|
|
|
mnjam
|
Sem res prebraskala, pa piše na 25 strani (če katero zanima), ampak jaz še vedno ne vem, kaj naj naredim:zmeden2:. Tako, da bom vesela, če mi še katera napiše, kako je pri vas.
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 21:33:52
|
|
|
|
SILVA
|
Joj,zdaj pa še jaz ne vem več,če bi mu jih še naprej dajla,punce ven z nasveti,kaj pravte. lp
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 21:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če za nekaj niso sigurni, ali škoduje ali ne, potem jaz raje ne dam.
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 22:13:14
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi smo jih dobili, ampak mu jih ne dajem. Zaenkrat je vse, kar dobi sladkega kakšen puding ali keks.
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 9.12.2004 22:22:31
|
|
|
|
Ro-La
|
Lanej jih dobi takrat ko se mami spomne;)
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 10.12.2004 9:20:07
|
|
|
|
piščanc
|
moja piščanka je prvi zobek dobila šele pri 10 mesecih in takratna zdravnica je bila proti tem tabletam in tako jih ni jemala, zdravnica je rekla, da naj bi bili zobki bolj krhki in rumeni po teh tabletah, jaz pa se nisem preveč upirala danes ima lepe zobke (4 leta), brez luknjic, vedno pa je pila sladkane stvari, sok v flaški, bonboni, čokolada... umivamo pa jih redno mislim, da bom enako ravnala tudi pri drugem otroku jaz in mož pa nimava preveč lepih zob upam, da kaj pomaga pri odločitvi
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 10.12.2004 9:55:30
|
|
|
|
Seven*
|
Fluor v velikih kolicinah povzroca raka. Zato so otroci nehali mazat zobe v soli z fluorovimi tabletami. NI sans, da jih dajem malemu...
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 10.12.2004 10:26:35
|
|
|
|
SILVA
|
Jaz jih bom kar nehala dajat.Hvala punce. lp
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 10.12.2004 19:58:37
|
|
|
|
kepica
|
Tudi nam jih je pediater predpisal, pa jih Nejcu ne dajem.Govorila sem z otroško zobozdravnico,ki pa je rekla,da naj otrok jemlje tabletke le,če se mi zdi,da imava z možem slabe zobe. Povedala je,da tabletke ne škodujejo,če so dozirane v priporočeni količini in naj sama presodim, ali jih otrok potrebuje eli ne.Sama sem se potem odločila, da jih Nejcu ne bom dajala, saj imava z možem dobre zobe pa še ena obveznost manj se mi zdi na dan,še na D3 včasih pozabimo. lp Kepica
|
|
|
|
Fluonatril tabletke za zobke 10.12.2004 20:32:20
|
|
|
|
SILVA
|
Sanes sem bila pri zobozdravniku,svojemu in sem ga ob priliki vprašala kaj si misli o teh tabletkah. Rekel mi je da on svojim otrokom jih ne bi dajal,tako da gredo pri nas v koš. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?