Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 19.4.2009 11:17:42
|
|
|
|
Olivija
|
jaz imam za fleke SIL (ga imajo v Mullerju), našpricaš preden daš cunje v stroj. To z rožicami pa tudi ni slaba ideja ...
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 19.4.2009 13:26:37
|
|
|
|
Najaa
|
Meni je do zdaj šlo večinoma vse dol s megliem. Če ne pa res kaj nariši gor.
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 19.4.2009 22:04:41
|
|
|
|
mulan
|
Moja mama večkrat pravi, da se marsikaj opere če daš najprej gor detergent za posodo. Sama še nisem probala. Pa baje včasih pranje pri višji temperaturi (češ, da se bojo fleki bolj oprali) bolj škodi kot koristi. Več pa ti brez omembe vanisha ali čim podobnim ne znam svetovat. Mi imamo tudi roza cunje, jih namakam več ur v vanishu, malo podrsam, dam prat, pa še je poznat. Pa se ne sekiram in moja pupa spet obleče (itak bo kmalu spet umazala....). Je pa res, da s časom gre večina flekov dol (po večih namakanjih in pranjih), a kaj, ko se vmes vedno novi pojavljajo!!
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 19.4.2009 22:31:38
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz vse perem s Persilom (praškom - ne tekočim) iz Müllerja, fleke pa pošpricam z Vanishem (tudi iz Müllerja) in gre vse dol že celo pri pranju na 40 stopinj.
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 20.4.2009 7:53:28
|
|
|
|
vesna.com
|
Po mojih izkušnjah je pri teh flekih poanta da jih z nečim namažeš pri prvem pranju in gre vse dol.Ko jih enkrat zapereš je pa š...
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 23.4.2009 19:54:40
|
|
|
|
Meggi
|
Poročam, da sem tud razkirala z Arekino, je neki šlo dol ne pa vse. Flek je ostal na otroški roza trenirki- fajni bombaž, medtem ko barva je mal pobledela. Od trave na vijoličnih hlačah probam spravit do z Oxy zelen. Ma za ponort.
|
|
|
|
RE: Fleki na roza oblačilih ;( 23.4.2009 22:56:33
|
|
|
|
kklara
|
No odkar je naš otroček v vrtcu jaz prakticiram takole: - madeži od čokolade, trave, raznih barv iz vrtca z BIOSHOUTOM - vse ostalo pa z rumenim megliom In moram rečt, da sem do sedaj še vse spravila ven iz cotk. Res pa je, da to niso bili že zaprani madeži.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.