Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 2.6.2008 21:13:17
|
|
|
|
facka
|
mastne madeže, če jih našpricaš pravočasno, v največ primerih odstrani Meglio
|
|
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 2.6.2008 21:20:04
|
|
|
|
lelaval
|
Rumeni Meglio - pošpricaš po madežu, še raje pa uporabljam tekoči modri Rex z dodatkom sode. Oblačilo na mestu madeža zmočim, nanj zlijem prašek in dam prat - simpl, ko pasulj - pa deluje tudi
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 2.6.2008 21:23:30
|
|
|
|
Naja30
|
Se strinjam, rumeni meglio. Za vse madeže, ki si jih naštela. Pri jagodnih mi je pa odpovedal. Zdaj bom kupila neko čudo iz mullerja, ki ga ena omenja v podobni temi izpred par dni. Bom vidla, če bo šlo dol.
|
|
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 3.6.2008 8:54:46
|
|
|
|
aluš
|
Bio shut. Bela embalaža z oranžnim podrovčkom. Poceni, cenejši od vsakega vanisa. Enostaven za uporabo. Pred pranjem namažeš flek. Kar sem probala do sedaj, mi je še najboljši. sem spavla kar nekaj flekov (starih) vem, ki jih z drugimi zadevami nisem. Kupila v Mercatorju.
|
|
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 4.6.2008 20:31:12
|
|
|
|
Boni3
|
Naljepša hvala za info,bom lepo po vrsti poizkusil.
|
|
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 7.6.2008 20:11:02
|
|
|
|
taši84
|
js mam LOC od amwaya pa je ful fajn. včasih pa kak flek spravm stran tut z wanishem.
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 9.6.2008 16:38:04
|
|
|
|
natasarobi
|
Vsak madež poskušam prvo odstraniti s cetom za pomivanje posode. Flek namažem, nekaj časa pustim,potem pa dam prat - večino flekov sem se tako znebila (mastni fleki). Za določene fleke sem pa v dm kupila odstranjevalce - mini modro siva flaškica. Sicer ne vem koliko se jih dobi pri nas. Jaz sem jih kupila na Hrvaškem v DM, enkrat sem jih videla v Mercatorju, samo so imeli samo za posebne madeže, ki pri meni ne pridejo upoštev.
|
|
|
|
RE: Fleki-s čim jih odstranjujete? 9.6.2008 17:01:41
|
|
|
|
hrchy
|
meni je 'tasca' zapustila en komplet tistih flask iz Mercatorja - vsaka je za svoje vrste flekov - ena za sadje, vino marmelado, druga za kri, majonezo... tretja za vosek, smolo... pa morm rect da je do zdej se zmeraj slo vse dol!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.