Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 11.3.2006 12:18:37
|
|
|
|
bena
|
Tudi naš je imel pred časom flekce suhe kože po nogicah, predvsem v okolici kolen. Pa smo ugotovili, da ima to od drgnjenje po rjuhi in koci, saj smo ga čez dan zaradi krčev pogostokrat imeli razvitega in takrat je veselo brcal ter med tem drgnil ob koco oziroma odejico. Ni mi sicer jasno zakaj, saj sta koca in odejica mehki. Zgleda, da imajo dojenčki pač tako nežno kožo.
|
|
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 11.3.2006 13:47:49
|
|
|
|
hanita
|
Tudi mi smo imeli flekce in suho kožo po rokicah, hrbtu in trebuščku. Nimam pojma kaj je, nisem opazila da bi ratalo po kašni hrani, zato sem posumila na prašek. Ne vem... sem ji zdaj tri dni mazala s kremo tea tree od justa in je 100% boljše, še malo pa bo zginilo. Mamo pa konec meseca sistematski in bom takrat vprašala bolj podrobno. Z vsemi temi virozami je res ne peljem k zdravniku, da še mi ne kaj fasamo.
|
|
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 11.3.2006 14:09:59
|
|
|
|
SNOBRA
|
Pri nas so se tudi pojavila dva flekca na rokah, nad komolčki, ne v pregibu; suha koža rahlo rozaste barve, ne zgleda da bi se širilo, pa tudi srbeče ni. Jaz sem začela mazati z bepanthenom, pa ni razlike, imam pa posvetovalnico v ponedeljek pa bom vprašala kaj je to. Sporočim !
|
|
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 11.3.2006 18:18:23
|
|
|
|
poliloni
|
Pri nas se je tako začelo... potem pa.... Vedno huje...Dokazane razne alergije... Meni se tudi ni zdelo, da ga srbi, a kaj ko te fleki s časoma kar grozno izgledajo... Rešitve še nismo našli...
|
|
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 13.3.2006 14:23:40
|
|
|
|
SNOBRA
|
Bili smo pri pediatru in glede flekcov je rekla tako, da ni nič določljivega, da je potrebno stanje spremljat in ob vsaki spremembi zapisovat kaj sem jaz jedla ( ker se samo dojimo), tako, s čim sem mazala, (24 ur nazaj)..... da bomo ob morebitnem poslabšanju vedeli na čem smo. Možno, da so odraz alergije ali pa so le prehodnega značaja in bodo izginili sami od sebe. So pa (za enkrat) v tako malem obsegu, da še ni za ukrepati (2*2cm). Skratka opazovanje pri vsakem previjanju Mazala jih bom z kremo A-DERMA, ki je tudi po njenih zagotovilih zelo primerna za take zadeve. Bomo videli kako se obnese, upam da izginejo.
|
|
|
|
RE: Flekci suhe kože po nogicah 13.3.2006 15:18:16
|
|
|
|
TVN
|
Hvala Snobra, bom tudi jaz povprašala prihodnji teden, ko naj bi imeli 2. cepljenje.... LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)
Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)
Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!