|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flavor Wave turbo pečica
26.6.2009 12:42:29   
anajmad
Zanima me,če jo katera ima? Odločam se med Actfry Tefalovim cvrtnikom in to pečico. Zanimajo me izkušnje?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flavor Wave turbo pečica
26.6.2009 13:55:57   
zmajaz
Hm - nisem zihr, če lahko ti dve zadevi sploh primerjaš po funkciji. S tem svrtnikom nimam izkušenj, pečico pa imamo že kar nekaj let in se dobro obnese. Sicer ni prav ta Flavor Wave, ampak ena druga firma - je bila tudi skoraj pol cenejša, drugače je pa po videzu ista in tudi deluje super. Všeč mi je predvsem to, ker kake pečenke, piščanca, krvavic itd. ni treba nič polivati, kot v klasični pečici, ampak samo daš not, vklopiš in pustiš, da se samo peče. Pa čistiš jo neprimerno lažje kot klasično pečico.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2009 15:40:20   
pety78
Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2009 19:04:20   
marty5
Jaz jo tudi imam user posted image

Sem zadovoljna, čeprav ni čisto vse tako kot je videt po reklami (meso je npr. potrebno v večini obračat, pa razdalja med spodnjo in zgornjo rešetko je ful kratka, tako da je včasih težko kuhat v dveh nadstropjih). Meso prid e res božansko, je potrebne pa malo prakse, da veš kolko časa kaj pečt, pa na kateri rešetki.

Še en  problem je, ker je ful velika in če nimaš ravno velike kuhinje je vprašanje kam to dat.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2009 17:58:04   
pepino
Molim Vas tko ima flaworwave turbo pećnicu, da mi odgovorite. Evo kupila sam pećnicu jučer, i brine me kada ju upalim, svijetlo unutar pećnice malo gori, pa se zgasi i tako stalno. Zanima me jeli to normalno? Nigdje ništa ne piše... Bila bi Vam zahvalna na pomoći.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2009 9:59:09   
marty5
Normalno, normalno - tako dela, je ok.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pepino)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2009 18:31:41   
anajmad
Ekola,danes sem jo naročila. Imajo zdej novi model-digitalno. Dobim jo čez 10 dni,pol vam bom pa poročala,kok zrezkov sem zažgala.
Marty5 te bom prosila za hitre inštrukcije(v navednicah za en kofe pri meni) da mi boš razložila,kako se kuha.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2009 20:08:36   
anajmad
No,včeraj sem jo dobila in se prav lovim. Danes sem hotela pečt pomfri in pleskavice hkrati. Pa mi ni čist ratal, tko ko bi mogl. Kako ve delate,da pride meso fajn pečeno in krompir hrustljav?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2009 11:10:47   
ratatuj
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

No,včeraj sem jo dobila in se prav lovim. Danes sem hotela pečt pomfri in pleskavice hkrati. Pa mi ni čist ratal, tko ko bi mogl. Kako ve delate,da pride meso fajn pečeno in krompir hrustljav?

Midva sva pa naročila kar navadno-analogno. Je v prihajanju user posted image . Nama je najina stara konvekcijska "umrla" in sva še isti dan naročila to FW. Nama zlooo ustreza način pečenja v teh pečicah. Najboljši piščančji fileji, kar jih je možno spečti- zunaj lepo zapečeni, znotraj sočni user posted image . Tudi pice ( te vnaprej pripralvjene) so bile fenomenalne v njej....
Upam, da bo tudi ta nova tako dobra.....  

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2009 17:50:54   
saku3
Lep pozdrav vsem!

Danes sem slišal po tv, reklamo za to pečico.
Do sedaj, sem uporabljal par aparatur, ki jih nudi ta pečica. Živim sam in sem zelo slabovidna oseba. Zato bi potreboval takšno zadevo, da dam sam not in dela samo.
Mi priporočate to pečico? Pa če mi lahk malo opišete, kako deluje in kako zgleda.
Pa kaj je bolje, analogna ali digitalna?.

najlepša hvala za nasvet.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2009 17:10:51   
TurboMan
če lahko kdo pomaga

danes sem dobil to pečico

in sem bojda naredil vse kot piše v navodilih, temperaturo nastavil, hitrost ventilatorja, in čas. zaprl pokrov (v bistvu samo položil na posodo), luč se je začela prižigati in ugašati, in tko 1 uro.

hrana je bila povsem mrzla in nespečena.

ventilator ne dela.

tudi temperatura še zdaleč ni taka kot bi morala biti

kaj narediti?

(odgovor članu saku3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2009 9:11:19   
marty5
jaz bi klicala številko za reklamacije....

(odgovor članu TurboMan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.