Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 26.6.2009 13:55:57
|
|
|
|
zmajaz
|
Hm - nisem zihr, če lahko ti dve zadevi sploh primerjaš po funkciji. S tem svrtnikom nimam izkušenj, pečico pa imamo že kar nekaj let in se dobro obnese. Sicer ni prav ta Flavor Wave, ampak ena druga firma - je bila tudi skoraj pol cenejša, drugače je pa po videzu ista in tudi deluje super. Všeč mi je predvsem to, ker kake pečenke, piščanca, krvavic itd. ni treba nič polivati, kot v klasični pečici, ampak samo daš not, vklopiš in pustiš, da se samo peče. Pa čistiš jo neprimerno lažje kot klasično pečico.
|
|
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 26.6.2009 15:40:20
|
|
|
|
pety78
|
Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo.
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 26.6.2009 19:04:20
|
|
|
|
marty5
|
Jaz jo tudi imam Sem zadovoljna, čeprav ni čisto vse tako kot je videt po reklami (meso je npr. potrebno v večini obračat, pa razdalja med spodnjo in zgornjo rešetko je ful kratka, tako da je včasih težko kuhat v dveh nadstropjih). Meso prid e res božansko, je potrebne pa malo prakse, da veš kolko časa kaj pečt, pa na kateri rešetki. Še en problem je, ker je ful velika in če nimaš ravno velike kuhinje je vprašanje kam to dat.
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 8.7.2009 17:58:04
|
|
|
|
pepino
|
Molim Vas tko ima flaworwave turbo pećnicu, da mi odgovorite. Evo kupila sam pećnicu jučer, i brine me kada ju upalim, svijetlo unutar pećnice malo gori, pa se zgasi i tako stalno. Zanima me jeli to normalno? Nigdje ništa ne piše... Bila bi Vam zahvalna na pomoći.
|
|
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 10.7.2009 9:59:09
|
|
|
|
marty5
|
Normalno, normalno - tako dela, je ok.
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 16.7.2009 18:31:41
|
|
|
|
anajmad
|
Ekola,danes sem jo naročila. Imajo zdej novi model-digitalno. Dobim jo čez 10 dni,pol vam bom pa poročala,kok zrezkov sem zažgala. Marty5 te bom prosila za hitre inštrukcije(v navednicah za en kofe pri meni) da mi boš razložila,kako se kuha.
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 21.7.2009 20:08:36
|
|
|
|
anajmad
|
No,včeraj sem jo dobila in se prav lovim. Danes sem hotela pečt pomfri in pleskavice hkrati. Pa mi ni čist ratal, tko ko bi mogl. Kako ve delate,da pride meso fajn pečeno in krompir hrustljav?
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 24.7.2009 11:10:47
|
|
|
|
ratatuj
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad No,včeraj sem jo dobila in se prav lovim. Danes sem hotela pečt pomfri in pleskavice hkrati. Pa mi ni čist ratal, tko ko bi mogl. Kako ve delate,da pride meso fajn pečeno in krompir hrustljav? Midva sva pa naročila kar navadno-analogno. Je v prihajanju . Nama je najina stara konvekcijska "umrla" in sva še isti dan naročila to FW. Nama zlooo ustreza način pečenja v teh pečicah. Najboljši piščančji fileji, kar jih je možno spečti- zunaj lepo zapečeni, znotraj sočni . Tudi pice ( te vnaprej pripralvjene) so bile fenomenalne v njej.... Upam, da bo tudi ta nova tako dobra.....
|
|
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 28.7.2009 17:50:54
|
|
|
|
saku3
|
Lep pozdrav vsem! Danes sem slišal po tv, reklamo za to pečico. Do sedaj, sem uporabljal par aparatur, ki jih nudi ta pečica. Živim sam in sem zelo slabovidna oseba. Zato bi potreboval takšno zadevo, da dam sam not in dela samo. Mi priporočate to pečico? Pa če mi lahk malo opišete, kako deluje in kako zgleda. Pa kaj je bolje, analogna ali digitalna?. najlepša hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Flavor Wave turbo pečica 10.8.2009 17:10:51
|
|
|
|
TurboMan
|
če lahko kdo pomaga danes sem dobil to pečico in sem bojda naredil vse kot piše v navodilih, temperaturo nastavil, hitrost ventilatorja, in čas. zaprl pokrov (v bistvu samo položil na posodo), luč se je začela prižigati in ugašati, in tko 1 uro. hrana je bila povsem mrzla in nespečena. ventilator ne dela. tudi temperatura še zdaleč ni taka kot bi morala biti kaj narediti?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.