Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mi jo imamo doma, sicer ne to ampak eno navadno že več kot leto dni in smo zadovoljni vsaj kruhki iz Lidla so dobri tisti še ne čisto pečeni, pa kakšne pleskavice za na hitro naredit je fajn ker se ne segreva tako hitro kot običajna pečisa se pa krompir dela celo večnost.
Več stvari skupaj pa še jaz nisem noter delala tako da tukaj pa če ima katera druga izkušnje so dobrodošle.
jz bi se pa vprašala samo o zdravju takšnega načina pečenja. Sicer pa nisem niti zagovornik kuhanja v mikrovalovki...Ne vem no...Priznam pa, da je reklama na top shopu res prepričljiva.
jz bi se pa vprašala samo o zdravju takšnega načina pečenja. Sicer pa nisem niti zagovornik kuhanja v mikrovalovki...Ne vem no...Priznam pa, da je reklama na top shopu res prepričljiva.
Mislim da ni tako "kritično" kot mikrovalovka ker tukaj vse dela topel zdrak isto kot da pečeš v pečici na ventilator.
Moje mišljenje! ravno včeraj sem o tej pečici vprašala profesorja ki je profesionalni kuhar in mi je rekel naj raje kar pri klasični pečici ostanem ker je to en velik topshopmagic nateg!
Mi imamo neko staro varianto konvekcijske pečice in je v uporabi vsaj 3x tedensko. V bistvu vse pečemo v njej, največ pa meso, ker se peče brez masti, pa še maščoba iz mesa odteče na dno. Ko vidiš, koliko ima eno piščančje bedro, kupljeno pri mesarju ali pa v Mercatorju, maščobe v sebi, te kar mine, da bi ga še kdaj kako drugače pripravljal Za pecivo je mogoče malo bolj nerodna, ker je okrogla in ne prav velika. Sicer pa mi nikoli ne pečemo več stvari naenkrat, razen seveda če namerno pečemo npr. meso s kakšno zelenjavo. Meni namreč ni všeč, da se vonjave premešajo. Največji plus te pečice pa je čiščenje. Vse, razen pokrova, enostavno vržem v pomivalni stroj. Samo da ni tistega grozljivega čiščenja klasične pečice
_____________________________
V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)