|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flaška na slamco
31.1.2008 21:23:11   
tančica
Kdaj oz. če sploh ste jih začele uvajati...saj veste tista flaška ki ima silikonski cucelj. Jaz sem mu jo dala pa jo lump sam gleda, grizlja in se igra z njo. Stari smo 10m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flaška na slamco
31.1.2008 21:24:35   
Ro-La
pri 6. mesecih je že oreng vlekla po slamici

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 21:31:33   
lelaval
Najmlajša pri 2 letih (prej nikakor ni znala potegnit), za večja 2 pa se ne spomnim.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 21:41:32   
2.2.
tudi že okrog 6 meseca je začela po slamci pit, samo nisem pa še kupila te flaške z slamico. imam magična lončka, ki pa sploh noče iz njih pit. mislila sem ji kupit kozarec z slamico taki lepi desnijevi motivi pa stane 4 in več euruser posted image . malo preveč za tisto plastiko ko enkrat vrže na tla pa poč.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 7:44:15   
SašaR
Naša je pila po slamici okrog 1. leta. Potem pa smo pri letu in pol kar direkt prešaltali na navaden lonček in sedaj po slamici še zna piti po aventovem cuclju pa ne več.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 8:26:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 10:58:15   
tinaaja
pred 9 m je pila po slamici, a flaska pa se je pri 10m izkazala za fantasticno zadevo, ker fulll vec popije po njej, predvsem,ker ne morde afn guncat in nazaj not vode spuscat in mehurckov delat... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 12:33:56   
Naja30
Pri 10m se je naučila piti po slamici. Pije tudi iz kozarčka. Magičnega lončka nikoli ni sprejela, najraje ima svojo flaško s cucljem. Počasi jo bom navadila samo na slamico in kozarček. Sem že razmišljala, da bi kupila tisto flaško na slamco.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?