|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 20:20:02   
Anja167
Eno vprašanje za vse tiste, ki jih uporabljate. Namreč, mi smo tudi že imeli en paketek, ko je v našem BC zmanjkalo navadnih (Active Life, zeleno-modra embalaža). Saj so načeloma oboje skoraj enake, razen da imajo Active Life malo širše trakce za zalepit in modro površino za "lepljenje", vijolične pa imajo vijolično površino in to, kar me je motilo, malo drugačne trakce za lepljenje: obrezani so tako, da so najprej široki, potem pa se zožajo in so na koncu okrogli. Tam, kjer se začnejo ožati, je pa strašno oster rob, prav š****. No, in naš, ki veliko miga in mu plenica pri tem leze dol, je bil ves rdeč po trebuščku, ker sta ga špički drajsali. Saj sem pleničko na trebuščku zapognila navzdol, pa se je nagrbančila in ni nič pomagalo, še vedno smo bili odrgnjeni. Kako je to pri vas, ima katera tudi tako izkušnjo, zakaj je tako, kaj delate, da ni (ker jih vse hvalite)? LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 20:31:06   
bini
kaj pa če bi kupili večjo številko?? pri nas je to pomagalo.
lp

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 20:32:23   
NinaŠ
Jaz jih uporabljam le za ponoči, ko Anže ni tako aktiven, zato nimamo teh težav. Vpijejo pa velike količine. LP

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 20:41:27   
mehurčica
Mi jih tudi samo za ponoči uporabljamo.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 22:17:29   
Annny
Hojla,
mi uporabljamo skoraj samo te- meni so res fantastične!
Tole o 'špički' mi pa ni jasno...pri nas se to ne pojavlja. Jaz samo gledam na to, da pleničko lepo poravnam in trakca natančno in ravno zalepim, pa se nič ne upogiba navzdol.

LP

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fixies vijolične plenice
13.1.2005 23:22:56   
tilka
Jaz sem imela enake probleme tudi s Huggiesi. Sedaj jih uporabajam samo za ponoči, ko lepo leži vodoravno, za čez dan pa sem odkrila Mulerjeve Babydream. Imajo ozke trakce, takšne kot pampers, kvaliteta pa ni primerljiva.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?