Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Fixies vijolične plenice 13.1.2005 20:20:02
|
|
|
|
Anja167
|
Eno vprašanje za vse tiste, ki jih uporabljate. Namreč, mi smo tudi že imeli en paketek, ko je v našem BC zmanjkalo navadnih (Active Life, zeleno-modra embalaža). Saj so načeloma oboje skoraj enake, razen da imajo Active Life malo širše trakce za zalepit in modro površino za "lepljenje", vijolične pa imajo vijolično površino in to, kar me je motilo, malo drugačne trakce za lepljenje: obrezani so tako, da so najprej široki, potem pa se zožajo in so na koncu okrogli. Tam, kjer se začnejo ožati, je pa strašno oster rob, prav š****. No, in naš, ki veliko miga in mu plenica pri tem leze dol, je bil ves rdeč po trebuščku, ker sta ga špički drajsali. Saj sem pleničko na trebuščku zapognila navzdol, pa se je nagrbančila in ni nič pomagalo, še vedno smo bili odrgnjeni. Kako je to pri vas, ima katera tudi tako izkušnjo, zakaj je tako, kaj delate, da ni (ker jih vse hvalite)? LP.
|
|
|
|
Fixies vijolične plenice 13.1.2005 20:31:06
|
|
|
|
bini
|
kaj pa če bi kupili večjo številko?? pri nas je to pomagalo. lp
|
|
|
|
Fixies vijolične plenice 13.1.2005 20:32:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz jih uporabljam le za ponoči, ko Anže ni tako aktiven, zato nimamo teh težav. Vpijejo pa velike količine. LP
|
|
|
|
Fixies vijolične plenice 13.1.2005 20:41:27
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi jih tudi samo za ponoči uporabljamo.
|
|
|
|
Fixies vijolične plenice 13.1.2005 22:17:29
|
|
|
|
Annny
|
Hojla, mi uporabljamo skoraj samo te- meni so res fantastične! Tole o 'špički' mi pa ni jasno...pri nas se to ne pojavlja. Jaz samo gledam na to, da pleničko lepo poravnam in trakca natančno in ravno zalepim, pa se nič ne upogiba navzdol. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?