|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fitnes na domu
4.12.2009 8:48:45   
Hope2
A bi šla katera na fitnes na privat dom, kjer bi imela tudi recimo osebnega trenerja, pa nobenih drugih oči, ki bi buljile v vaše ritiuser posted image ? Ali greste raje v fitnes center, kjer lahko ve pasete oči na drugih ritkahuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fitnes na domu
4.12.2009 9:27:54   
ZmajTolovaj
Odvisno od osebnega trenerja ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2009 9:33:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Odvisno od osebnega trenerja ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal bi bila ženska, razen če imaš drugačna nagnjenjauser posted image user posted image .

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2009 10:28:11   
rija
mam vse to doma: fitnes in osebnega trenerja....pa ni pretiranega haskauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2009 10:38:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mam vse to doma: fitnes in osebnega trenerja....pa ni pretiranega haskauser posted image

če bi jaz prišla k vam, potem "nobenih drugih oči, ki bi buljile v vaše riti" ne vi prišlo v poštev user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2009 10:58:17   
rija
pridi, nudimo popolno oskrbouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2009 11:59:03   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

pridi, nudimo popolno oskrbouser posted image

Nehaj se reklamiratuser posted image . A obdelujete 1 ali več naenkratuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2009 12:02:43   
Klemy82
Uf, jst bi tud rabila fitness...pa enega, da bi me v rit nabrcal 3x na teden, da bi se spravila tja...user posted image

Jst.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2009 12:07:32   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Uf, jst bi tud rabila fitness...pa enega, da bi me v rit nabrcal 3x na teden, da bi se spravila tja...user posted image

enako

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2009 12:15:59   
Hope2
Babuške, še vedno nobenih odgovorovuser posted image

Resno me zanima, ker sem že od parih žensk slišala, da ne marajo v fitnese, ker imajo občutek, da jih vsi gledajo v debele riti, da ne znajo pravilno delat, da izgledajo štoraste in se potem drugi smejijo, da jim une uteži ne ležijo in tudi nič z njimi ne shujšajo.....

Pa me zato zanima ali bi ta ideja sploh zalaufala, ali tudi na tak način ne bi spokale rite v miganjeuser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2009 12:41:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Babuške, še vedno nobenih odgovorovuser posted image

Resno me zanima, ker sem že od parih žensk slišala, da ne marajo v fitnese, ker imajo občutek, da jih vsi gledajo v debele riti, da ne znajo pravilno delat, da izgledajo štoraste in se potem drugi smejijo, da jim une uteži ne ležijo in tudi nič z njimi ne shujšajo.....

Pa me zato zanima ali bi ta ideja sploh zalaufala, ali tudi na tak način ne bi spokale rite v miganjeuser posted image

jaz zato ne maram hodit v fitnes, ker je preveč gužva in potem preveč čakam na vrsto za napravo. mogoče bi res lahko tole zalaufalo. samo, če bi bile cene primerljive. ker še enkrat dražje pa ne bi plačevala.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2009 13:46:20   
Teya D.
Ma jaz se doma tak težko spravim nekaj delat pa telovadit, raje sem v telovadnici če je čas, ker je družba pa vsi telovadijo tak da sem potem prisiljena nekaj migatuser posted image !

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2009 13:49:30   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Ma jaz se doma tak težko spravim nekaj delat pa telovadit, raje sem v telovadnici če je čas, ker je družba pa vsi telovadijo tak da sem potem prisiljena nekaj migatuser posted image !

Ne, ne. Gre se, da ti prideš na dom osebnega trenerja. Ne da doma sama fitnisiraš

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2009 14:54:48   
rija
Hope....v LJ je verjetno taka ideja zelo izvedljiva.

Ker je dveh vrst ljudi:

1. ki hodijo na fitnes, da so videni, da ljudje vidijo, kako oni zdravo živijo....
2. ki bi hodili na privat fitnes, da jih živa duša ne vidi, okrog pa se afnarijo, kako imajo oni že po naravi dobro telo in da se zanj nič ne rabijo matrat....v bistvu bi pa kri scali, samo, da dobro zgledajo...

tiste extra kategorije, kot je moj mož, ki hodijo na fitnes, ker so enostavno s tem zasvojeni, pa ne bom tukaj vmes mešala....ker njim je čisto vseeno, kje trenirajo....

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2009 18:01:42   
kaya2007
ok, da premislim. doma svojega fitnessa nimam več, ker nisem nikoli nič delala..zdaj sicer spet razmišljam, da bi imela vsaj stezo za tečt.
na fitness hodim, se mi sicer ponavadi ne da, ne maram čakat, če je gužva, časovno mi včasih niti ne znese...mi je pa fajn, ker grem rada tja, mi je lep ambient in nimam občutka, da bi me kdo gledal..prej jaz gledam koga, ki pride tja samo klepetat in mi zasede napravo, da lahko sedi na njej user posted image
tudi osebnega trenerja sem že imela, pa ga trenutno nimam, ker mi je 1. predrago in 2. je ta trener zaposlen na enem drugem fitnesu, ki mi je od rok in mi niti ni všeč.

torej sklep user posted image bi hodila domov k trenerju, če bi mi bil ta trener res ok (pa ne mislim za pogledat user posted image )-to mi je najpomembnejše pri celi stvari..pa seveda bi morala biti ok cena, lokacija je pa tudi precej pomembna seveda.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2009 20:56:56   
Sibil_
Ob primerni ceni takoj!user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?