Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fitnes Top power studio Maribor 15.2.2013 10:12:38
|
|
|
|
MajaTaj
|
Hello, žal moram zgornjo trditev IZPODBIJAT! Vadba osebnega trenerja pod strokovnim vodstvom Bojana je daleč od strokovnega. Prednost daje osebnemu življenju in tudi, če je dogovorjen za termin s tabo ni nujno, da bo polek tebe tam. Jaz sem hodila tja, pa nisem dobila niti navodil za prehrano niti vodenja kot se za to pričakuje. Ko sem kasneje menjala fitnes studio mi je novi osebni trener razložil vaje in sem ugotovila, da sem pol vaj delala narobe. Vidim, da s5 ponuja pol cenejšo karto za 2 meseca, osebno vodenje, jedilnik, masažo,... Punce, bodite pozorne kako in kaj glede masaže. Ne pristajajte na masaže v njegovih prostorih v kleti, ker vas bo napeljeval... Tudi masažo izvaja na predelih, ki nimajo z masažo nobene veze! Ne bit naivne! Moje mnenje: raje dam 250 € mesečno za vadbo z osebnim trenerjem za katerega se ne rabim bati ali bo ob meni, ko bom rabila brco v rit ali ne. Moje skromno mnenje...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?