|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Filuu vozički
3.1.2008 9:15:59   
Nataan
Zanima me, če ima katera voziček znamke Filuu (nemški proizvajalec). Kakšne izkušnje imate z njim?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Filuu vozički
13.1.2008 22:29:15   
Brinovka
Živijo!

Midva sva šla v soboto v Pikolino pogledat voziček Filuu in res sva bla prijetno presenečena nad njegovim dizajnom in kvaliteto. Full so bli prijazni in so nama vse lepo pokazali in razložili kar naju je zanimalo. V bistvu sva šla pogledat voziček Jane, če nama gre v avto in sva ga imela namen kupit enkrat v februarju, pa sva opustila to misel takoj ko sva sprobala Filuuja. Meni osebno je takoj vzel sapo, ker je res full hud. Janeja nisem mogla nikakor zložit-Filuu ima vzvod in se zloži skoraj sam. Globoka košara od Jane ima skoraj 5 kil-Filuu ima mehko košaro in jo bom lažje nosila. Jane se ne da obračat-Filuu obrneš v obe smeri tako da otrok lahko gleda mamico ali pa okolje po želji. Pa še pri Filuuju dobim v ceni tudi prevleko za nogice,ker pri Janeju je ni. Sej ne bom nakladala, napisala sem le kaj me je prepričalo. Sam res je vreden ogleda, ker ko ga vidiš so vsi ostali vozički v primerjavi z njim kot olupek.
Nej še katera napiše,če se bo odločila it pogledat oziroma kupit Filuu-midva ga 100% bova.
user posted image

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 23:49:28   
gerilum
A to govorita o trikolesniku? Če ja potem mislim da nima vrtljivega prednjega kolesa, kar je zelo velika pomanjklivost. No vsaj če se jaz spomnem pravega vozeka user posted image .

(odgovor članu Brinovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 10:38:42   
Nataan
Ja, res je, Filuu voziček nima vrtljivega prednjega kolesa, vendar sem se sama prepričala, da to ni ovira, ker je taka konstrukcija, da se ga da kljub temu dobro obračati. Ima mogoče že katera ta voziček, da bi z nami, ki iščemo "pravega" delila izkušnje?

Lep dan vsem!

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 18:08:57   
Brinovka
Ja res nima vrtljivega kolesa, ampak kot pravi Nataan to sploh ni ovira. Ko enkrat sprobaš, vidiš da je stvar narejena tako da je vse skupaj zlo enostavno za vozit, čeprav je vozek kar precej velik. Zanimivo je kako je lahko stvar enostavna in praktična navkljub velikosti, čist po Nemško.

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 18:37:46   
KuRT
zdravo! mene pa zanima, a se da namontirat lupinico na ta vozicek? hvala..  men je na slikcah ful vsec.. ga moram pa se v zivo videt.. kako je kaj s tezo in velikostjo, ko je zlozen?

(odgovor članu Brinovka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 16:17:34   
Brinovka
Evo mi smo ga sedaj kupili ( no nekaj dni nazaj ) in sedaj je v aktivnem " testiranju ". Morm reči da smo zaenkrat ful zadovoljni, se je kr splačalo malo počakati. Poleg vse opreme pa so nam zraven podarili še torbo za potrebščine, ki je drugače ni zraven.  Kar se pa tiče lupinice smo pa vzeli Recaro, ker na Filuu ne paše nobena. Je pa zelo zanimivo, ko se sprehajaš in srečaš kak drug voziček, ga vsi gledajo kakor deveto čudo.
Glede na svojo velikost in obliko pritegne kar precej zanimanja. Koliko je težak pa ne vem, vendar mislim da nekje okrog 14 kg.

(odgovor članu KuRT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 17:06:11   
Oaza
Tudi mi iščemo "tapravega"... Nisva se še odločila, vendar me zanima kako je s temi vozički v avstriji? Se dajo kje dobiti? Kje? So cene ugodnejše kot pri nas?
KAj pa v SLO- jih prodajajo samo v tej trgovini pikolino? Kako je z dostavo, če si ga naročiš preko spleta (ker imam kar daleč, da bi šla tja)?
No- mogoče bi morala ta vprašanja postaviti kar direkt prodajalcu, ampak vseeno- jaz se obračam na vas in upam, da mi boste znale odgovorit.
lp

(odgovor članu Brinovka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2008 10:06:10   
Dali*
Ti vozički izgledajo fajn, apak imajo sprednje kolo fiksno, kar pa sploh ni praktično. Cena je pa primerljiva z še boljšimi vozički od teh.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2008 10:11:41   
Mišni
Kar se tiče prednjega kolesa pri trikolesniku, moj je imel fiksnega. Nič ni motilo, ker je bil voziček zelo lahek in je imel tudi težišče super razporejeno. Takod a to meni ne bi predstavljalo pomanjkljivosti.
To,d a se da obračat v obe smeri, je pa res super in eden večjih podatkov, ki bi bil pri meni eden odločilnejših. Ma mehka košara za v voziček je tudi zakon.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 3.9.2008 10:12:04 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!