Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 13:22:59
|
|
|
|
Ribica **
|
Gremo mi po svoje vsebuje kar nekaj kletvic in ene par prizorov, ki po najinem mnenju niso primerni za 6-letnika, tako da midva sva sla to gledat sama. Mislim, sicer ni nic takega v filmu, no, ampak ni panike, ce tega pri 6 se ne gleda.
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 13:48:02
|
|
|
|
oka
|
MOja 6-letnica je tabornica in bo šla gledat Mi gremo po svoje s svojimi taborniškimi kompanjoni.
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 14:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka MOja 6-letnica je tabornica in bo šla gledat Mi gremo po svoje s svojimi taborniškimi kompanjoni. tudi moj 6-letnik. ravno danes.
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 12:22:07
|
|
|
|
alda
|
Gledala oba in niti eden mi ni lih všeč, Kar se pa tiče primernosti za otroke pa le to: mislim da je v filmu še vedno dosti manj kletvic in "neprimernih" prizorov/ki zame sploh niso/ kot jih vidi oz. sliši vsak dan tako mimo grede po cesti, v šoli, trgovini,..in še kje
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 13:28:25
|
|
|
|
nanč
|
Gremo mi po svoje vsebuje kar nekaj kletvic in ene par prizorov, ki po najinem mnenju niso primerni za 6-letnika, tako da midva sva sla to gledat sama. Mislim, sicer ni nic takega v filmu, no, ampak ni panike, ce tega pri 6 se ne gleda. user posted image Ni take panike,da se ne bi dalo preživet.Je za nasmejat,primerno tako za otroke kot odrasle.In za spremembo prideš iz kina nasmejan in ne zamorjen.
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 15:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
menda pokažejo celo joške tamali pravi, da je super film
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 18:15:30
|
|
|
|
F*S*M
|
glavni kamerman v filmu oz. direktor fotografije, ki je moj prijatelj, je rekel, da je Gremo mi ... neke vrste sodobni kekec, zato mi je reku, da ni panike, da ga gremo z našim 4 letnikom gledat.
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 19:06:02
|
|
|
|
nanč
|
menda pokažejo celo joške user posted image Itak-ni slo filma brez golote
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?