Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: en link... 7.6.2008 19:21:59
|
|
|
|
piamaria
|
joj kako romantično...super veš!
|
|
|
|
RE: en link... 8.6.2008 10:09:01
|
|
|
|
aqua77
|
ful lepo....... thnx, spps!
|
|
RE: en link... 8.6.2008 12:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica5 Objave: 551 Član od: 4.2.2008 Kraj: Štajerska Status: odsoten http://www.youtube.com/watch?v=Sg6NhnYbqUQ&feature=related Link enega lepega filmčka _____________________________ Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.6.2008 12:21:00 >
|
|
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 14:58:19
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps klikni za lažjo predstavitev,sem našla en filmček o zanositvi in razvoju. Zdej sem pa jokica...Zgleda me ob tejle menstruaciji hormončki kar dobr dajejo. Sem prec do solz ganjena...
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 15:42:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk IZVIRNO SPOROČILO: spps klikni za lažjo predstavitev,sem našla en filmček o zanositvi in razvoju. Zdej sem pa jokica...Zgleda me ob tejle menstruaciji hormončki kar dobr dajejo. Sem prec do solz ganjena... že glasba je takšna,da te mal stisne če po pravici povem,videa nisem do konca gledala zakaj le?
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 16:36:17
|
|
|
|
brkn83
|
tole je pa res ful lepo za pogledat. spps
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 18:28:41
|
|
|
|
nhaya
|
Res lepo..ko bi se vsaj v meni kmalu začelo razvijati majhno bitjece...oh
|
|
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 19:11:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Res lepo..ko bi se vsaj v meni kmalu začelo razvijati majhno bitjece...oh sej bo... nisi sama,si ena izmed nas. vse ob svojem času.
|
|
RE: Filmčki o zanositvi in razvoju 8.6.2008 23:41:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Res lepo..ko bi se vsaj v meni kmalu začelo razvijati majhno bitjece...oh sej bo... nisi sama,si ena izmed nas. vse ob svojem času. ...pa kmalu naj bo ta čas
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?