|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Filmček
24.2.2005 13:05:02   
Kris
Punce,

pet minut nazaj sem si ogledala filmček o porodu.

Kar streslo me je, še vedno se tresem.

Dobila sem nek strah...

Pa meni bi moralo biti še lažje je ker moja sestra diplomirana babica.

Joj - kaj moramo ženske dati skozi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Filmček
24.2.2005 13:09:15   
fricka
Sploh ne vem zakaj gledaš takšne stvari. Logično, da ni lahko, ampak saj poznaš svojo sestro in veš, da so strokovni ljudje ob tebi. Tudi jaz se zavedam da ne bo lahko, pa bo že moglo bit.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Filmček
24.2.2005 13:12:32   
chips
jA TUDI JAZ SEM GA GLEDALA VČERAJ ZVEČER S FANTOM IN JE KR MAL POŠTUDIRAL(ups velike črke)!
Je rekel da se bodo mogli njemu bolj posvečat kot pa meni da nebo skupaj padel!!
Drugače se pa tako kot jaz tudi on zelo veseli,da bo kmalu pokazal test :roza::modri:!!

Res smo boge ,kaj moramo dati skozi!!

Je pa potem lepše ko imamo :duda: zraven sebe!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Filmček
24.2.2005 13:12:36   
Špela100
Ma to sploh ni nič takega.Ti moraš sam babico ubogati in bo.Nič se ne straši s filmčki.Jaz sem rodila 2.10 ponoči.Ob polnoči pa sploh še popadkov nisem čutila.
Ma tako hitro je šlo vse skupaj, sam 3 popadki so res boleli.
Ma nič vse skupaj.Za tako piko kot jo imam zdaj je to nnnnnnnuuuuuullllllaaaaaa.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Filmček
24.2.2005 13:13:04   
baguSka
Če je tist k jst mislm, je par tem nižje, ga je
neža odprla (mislm da včeri al pa dva dni nazaj).

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Filmček
24.2.2005 13:13:32   
chips
tina30 imaš ga na naslovu teme POMOČ!!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Filmček
24.2.2005 13:15:19   
Kris
Poglej temo pomoč. Tam je link, kjer je to dosegljivo.

Kar se pa tiče tega "zakaj sploh gledam" - rada vem, kaj me čaka, čeprav je verjetno v tem primeru bolje, da ne. rada sem pripravljena. Bolj ko si pripravljen, težje te kaj preseneti, kajne. Na porod se je treba tudi psihično pripraviti.

Lp, Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Filmček
24.2.2005 13:16:52   
darjatimci
Punce brez strahu,saj porod ni noben bav bav,saj se celo nosečnost pripravljaš nanj,ne gledat in videt samo negativne stvari je več pozitivnih,sama sem trikrat rodila pa me je bilo tudi malo strah,ko slišiš več slabih kot dobrih stvari.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Filmček
24.2.2005 13:18:20   
Kris
No, vem

najprej moram poskrbet za :modri:, potem pa kako dobiti :duda: zunaj.

Kljub vsemu pa...

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Filmček
24.2.2005 13:55:08   
TANTRA
Za seboj imam dva poroda. Prvega težkega, tako, da sem se drugega zelo bala. Drugi pa z svojimi popadki, hiter in punce ni me it strah rodit še enkrat:bravo::bravo::bravo:
Sem pa imela kolonoskopijo in je bolj bolela kot porod!!!!:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Filmček
24.2.2005 14:27:18   
anadejka
O groza groza groza a vse to bom mogla dat čez,jest sm tok mehkužne sorte da bom zihr skup padla.Že zdej mi slabo rata če sam vidm kri.Jojmene!!!!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Filmček
24.2.2005 14:30:26   
Kris
Andrejka76,

popolnoma te razumem. Moram poskrbeti za visok prag bolečine.

moškim je težje to gledati, ker vidijo res vse. Me vsaj vidimo ne, čutimo pa.

POnavadi je tako, da moški, ki je prisoten pri porodu, žensko bolj ceni, ko vidi kaj daje skoz. na otroka je tudi bolj navezan.

Kolegica mi je pravla. pri prvem porodu mož ni prisostvoval, ker je bil službeno odsoten, pri drugem pa. Rekla je, da je na drugega tudi bolj navezan in tudi do nje bistveno bolj pozoren.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Filmček
24.2.2005 14:56:38   
anadejka
Kris ja edin to je dobr da jest sama ne bom videla tega.Sej bolečine me ni strah,bom že stisnla zobke,pa itak pol k dobiš čist sam vajino štručko v naročje,po moje isti moment pozabiš na vse bolečine.Sam gledat ne smem kej tazga k mi res slabo rata.
Kar se pa mojga lubita tiče,je pa čisto nasprotje.On prav uživa v čem takem.Čeprav ne vem če bi blo men čist fajn da bi me vidu tako.Ampak to zdej tako razmišljam,ne vem čist možno da si bom takrat želela drugače.Še nimam otrok zato ne vem kako je.Vem pa da bi on sigurno hotu bit zraven.
Pa tut zdej k hodim na zakonski tečaj smo imeli enga zdravnika pediatra,ki nam je predaval(by the way-fulll zanimivo)nam je on čist isto reku in predlagu,kot ti praviš.Bolje je če so pri porodu tudi atketi zraven,oz.zaželjeno!!!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Filmček
24.2.2005 15:08:58   
Kris
Tina31,

prav imaš. Sicer sama nimam otrok mi je pa logično. Le narava dela čudeže in tudi telo je takrat bolj pripravljeno - da se odpiraš. čeprav se rado zgodi, da se tudi po naravni poti ne odpiraš dovolj.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Filmček
24.2.2005 16:17:29   
Zea
Jaz sem rojevala 3 ure a je bilo ful intenzivno. Imela sem super babico, tako, da me niso nič prerezali in me ni bilo treba nič šivat (kar je baje prava redkost). To se je vsam zdelo zelo čudno, ker sem tako drobna, da so vsi pričakovali carski rez!

No kaj sem hotela povedati - za vse, ki se tako bojite poroda vam toplo priporočam, da obiščete enega od priprav za porod. Jaz (in partner)sem hodila k Evi Hrovat - Kuhar v Ljubljani. Šla sem kar 10x (ob sredah) in sem bila res maksimalno psihično (in fizično) pripravljena. Res sem 100% sledila njenim navodilom glede pravilnega dihanja in sproščanja med dvema popadkoma itd. Tudi moj partner se je super obnesel - stalno mi je govoril kje na telesu sem čisto trda, (da sem lahko tam malo sprostila) in kako naj diham. Pa tudi masiral me je stalno! Ful pomaga!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Filmček
24.2.2005 16:22:40   
Gina
Punce, filmček zgleda bolj grozno, kot je v resnici. popadki res bolijo, pri iztisu pa čutiš, kot da te fejst kakat tišči, pa tudi vsi ti zraven govorijo, da tako pritisni. no in zato si vesel, da končno lahko pritiskaš, ker prej moraš sproščat mišice, da se odpiraš. nič bat, tudi umetnih popadkov ne, so enaki kot tvoji, le takoj pridejo in so takoj tako močni kot bi bili tvoji čez par ur, sem oboje probala. zato pa hitreje rodiš. meni je bilo boljše kot 14 dni čez rok čakat svoje.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Filmček
24.2.2005 16:25:45   
Skorpija
Hmmmm... Ko sem še študirala sem si pred vsakim izpitom govorila, da če je tolkim ratal bo tudi meni. Rodilo jih je pa tudi veliko!

Bomo že zmogle!!!!

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Filmček
24.2.2005 17:03:16   
mujcek
Veste meni se pa filmček sploh ni zdel grozen; ko sem včeraj gledala tisti film o splavu se mi je zdel veliko hujši :zmeden2:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Filmček
24.2.2005 17:04:55   
wawa
Tudi meni ni bil nič kaj grozen:zmeden2: edino grozne so tiste navedbe časov zraven...ej kaj pa menite o epiduralni?

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?