|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fifi in cvetličniki
20.11.2008 8:31:00   
Nea_teja_
Včeraj smo se odpravili v Lj malo po nakupih (v Leclerc).Ker nama je tamala težila da bi rada čmrlčka ker ostalo že ma sva rekla sej jo zihr majo tm pa še akcijo igrač majo.
Ko sva obrnila celo trgovino na glavo valda čmrlčka valda nisva najdla .Ko nama ena prodajalaka reče ,ki je komaj govorila slovensko na odelku igrač kaj pa je to? Ko najdeva drugo nama pove da oni tega ne držijo in da majo samo knjige.

Nismem mogla verjet taka velika trgovina cela gora igrač te boge fifi in ostalih pa nimajo.No ker ni bilo tega naju je napela pa za kuhno.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fifi in cvetličniki
20.11.2008 8:52:16   
Šaki
drugače majo v merkurju ampak so še dvd-ji zraven

http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/polica.asp%3Fid%3D010310%26MySes%3DGN6M1EMHUZ56BABQRPXI

no pa posebej je tud.majo fajne fore sm vidla
še kostum če hočeš.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 20.11.2008 8:53:24 >

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 9:40:41   
Andra
v Intersparu imajo tega dovolj, brez DVD-ja

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 10:05:51   
Mesečnica
Jaz sem Čmrleka kupila v Baby centru.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 11:49:11   
mateyka
v Tuš drogerijah sem jih videla, samo igračke (brez dvdjev ali česarkoli) - samo so pa igrače iz Fifi kolekcije pesjansko drage za moje pojme..

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 12:29:27   
Ploha
v sparu jim imajo tudi

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 15:21:50   
benika
Tudi Pikapolonica jih ima.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 16:23:48   
Nea_teja_
Ja sej vem ,kje jih majo sej smo ffi kupil v babay centru hotla sem samo povedat ,da sem bila razočarana glede na veliko izbiro igrač kakšno majo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?