|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fetiš
31.7.2009 9:24:56   
Anonimen
Partner ima fetiš in sicer bi bil rad non stop v podrejenem položaju (pri seksu); želi da mu ukazujem, ga ponižujem, tepem, skratka se obnašam, kot njeggova "šefica". Nor je tudi na noge in prste na nogah; vedno mi jih liže, poljublja, zraven pa si ga "drka". Skratka; na začetku mi je bilo to super, nekaj novega pač, sem mislila, da se bom lahko vživela; hmm, pa na žalost ni tako. Počutim se bedno, kot da imam ob sebi neko mevžo in ne ta pravga deca, ki me bo pof...., tko kot si želim. Sicer sex brez vseh teh njegovih igric je super, tudi oralno me zadovolji, da vidim vse zvezde  , ampak njegove fantazije pa so mi čisto mimo. 

Skupaj sva že nekaj let, jaz pa vedno bolj trpim; kot da bi me en pes lizal po nogah, tako se počutim (resno!!!). Živ obup. Imam ga rada in ga ne želim prizadeti (njemu te njegove igrice ful pomenijo), ampak ne vem kako dolgo bom sploh še zdržala................
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fetiš
31.7.2009 9:26:47   
rija
jaz ga prebutam če hočeš....za ostalo pa se še mogoče katera ponudiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2009 9:29:35   
špelin@
Kaj pa, če si 1x ne bi umila nog in bi ti res smrdele?? Pa še kam "slučajno" stopiš user posted image Če nima res zj.e.ba.nega nosa in okušalnih brbončic na jeziku, bi ga zihr minilo user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 9:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2009 9:41:37   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Pošlji ga k meni. user posted image  Danes sem glih prave volje, da nekoga prebutam.user posted image Ne bo mu žal.user posted image

postavi se v vrsto, vumen....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 9:42:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2009 9:43:21   
rija

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Pošlji ga k meni. user posted image  Danes sem glih prave volje, da nekoga prebutam.user posted image Ne bo mu žal.user posted image

postavi se v vrsto, vumen....user posted image
Bi še ti rada kakšno? user posted image

a mate pri vas kaj blata?user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2009 9:44:27   
Anonimen
Eh, ste smotane babe; gre za čisto resen problem in ne za zajebancijo user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2009 9:46:14   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eh, ste smotane babe; gre za čisto resen problem in ne za zajebancijo user posted image

ti pa nehvaležna....user posted image  smo ti ponudile, da ga prebunkamo....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2009 9:46:56   
rija

pa še resno: fetiš g ane bo minil, pa če ti po trepalnicah skačeš, torej, če te tako zelo moti, si pač najdi kakšnega, brez tovrstnih fetišev.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.7.2009 9:53:14   
grahek85
Ali pa se zmenita, da se bosta za nekaj časa bolj poredko ukvarjala z njegovimi fetiši, povej da ti je trenutno pač tumač. Da nimaš nič proti njemu in da sicer rada seksaš z njim (če je to res), ampak da bi zaenkrat malo bolj po klasično vse skupaj. Je bilo verjetno malo preveč tega, pa se ti je zamerlo do dna. Se strinjam, da zginlo to ne bo, je del njega kot npr. njegova ušesa - vzameš cel paket ali pa nič. Tako da samo zmanjšajta, ne čisto prekinit, ker to itak nikoli ne bosta mogla. Vprašanje je samo v tem, do kolikšnje mere si ti pripravljena v tem sodelovati, brez da bi se ti stvar spet v poden zamerila. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2009 10:02:46   
špelin@

ok, pa resno: če nimata skupnih otrok in/ali vaju na vežejo drugi "momenti", lahko komot vstaneš in greš. In si najdeš nekoga, s katerim ti bo seks celokupno fajn. Če ti gre na živce zdaj, si raje ne predstavljam, kako ti bo šlo to na živce čez kakšnih 20 let... user posted image
Če imata otroke, je pa stvar bolj delikatna in bi si na vajinem mestu omislila kakšno strokovno svetovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2009 10:47:41   
Anonimen
Imava otroke, skupaj sva 8 let. Vedno bolj me žuli vse skupaj. In ja, seks z njim, brez njegovih "dodatkov" je ok, uživam. Nekak bo treba ukrepam, pod nujno. 

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2009 10:50:33   
špelin@
Imava otroke, skupaj sva 8 let. Vedno bolj me žuli vse skupaj. In ja, seks z njim, brez njegovih "dodatkov" je ok, uživam. Nekak bo treba ukrepam, pod nujno. 

Aha, potem pa je res ne moreš pobrisati. Verjamem, da te tole žre user posted image Upam, da najdeta način, da bosta oba lahko vozila s temi njegovimi fetiši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 11:03:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2009 11:05:48   
svita
Kar si napisala nam povej njemu pa boš videla, če bo kaj učinka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2009 11:13:23   
Anonimen
Glede na vse, bi jaz rekla, da se pogovori z njim in mu povej, da bi rada večkrat seksala tudi na drugačen način, tako kot tebi ustreza. Vsake toliko mu pa itak lahko ugodiš. Mislim, da bi te moral razumeti, sploh če se tudi drugače razumeta.
Tudi moj gospod ima svoje želje, pa me prej vpraša, če sem za, kakšenkrat pa kako bi jaz rada. Se mi zdi normalno, da pri seksu upoštevava oboje želje, da razumeva, da ne more biti obema najljubše enako in da če kdaj komu kaj ne paše, da pove.

Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2009 11:21:26   
Anonimen
Problem je v tem, ker mu zadeva full pomeni, nočem ga prizadet; bojim se, da bo to vzel, kot da ga ne maram več; ker je kar občutljiva duša. Ampak vem, bom morala na nek način načet temo, če ne bom vedno bolj zadovoljna.
Po dopustih..........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2009 13:14:26   
Anonimen
Moj bivši je imel fetiš pissing, meni je to gravž od gravža, bil je tudi eden izmed razlogov, da je že kar nekaj let bivši,...

rek pravi da je sex 90% zveze, kadar je slab in 10% kadar je dober. Ni zastonj ta rek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2009 13:47:29   
grahek85

Problem je v tem, ker mu zadeva full pomeni, nočem ga prizadet; bojim se, da bo to vzel, kot da ga ne maram več; ker je kar občutljiva duša.

To je pa stvar dobro izpeljanega pogovora. Zato sem tudi napisala, da je nujno nujno treba poudariti, da to ne pomeni, da zavračaš njega, ampak imaš težave z vajinim spolnim življenjem. Ja vse prevečkrat se zgodi, da ljudje ne znajo(mo) ločiti teh dveh stvari - mogoče če mu poudariš, da če ti ne bi bilo več do njega, potem se s tem niti ne bi več ukvarjala ampak bi zaključila zgodbo.
Je pa pri takih stavreh strokovno vodstvo včasih super dobrodošlo, ker se potem lahko vi2 bolj sprooščeno pogovarjata, ker imata kot nekakšno vodstvo - nekoga, ki vaju opozarja, da se splača potruditi, da imata vse možnosti, da to speljeta in nenazadnje nekoga, ki umiri stvari, če postane preveč burno. Nekoga, ki vama bo jasno razložil, da doživljanje spolnosti in osebe, s katero jo deliš, ni eno in isto. Tebi bi pa verjetno tudi prišlo prav, da ti nekdo pomaga pri tem, da bolje sprejmeš te njegove posebnosti in se nekako naučiš živeti z njimi, ker sigurno ne bodo izginile. Ne se bati strokovne pomoči, ni noben bav bav. tudni ni nič obvezujočega - če vama ne sede, lahko takoj nehata.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 31.7.2009 13:51:13 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2009 15:48:49   
Anonimen
Kaj pa če poskusiš, ko ti bo začel nekaj delati kar ti ne paše se umakneš oz. umikaš noge in bo opazil, da nekaj ni vredo pa če kaj vpraša mu reči, ja da ti pač ne paše zdaj, če bi lahko drugače. Pa to večkrat narediš, da bo opazil, da ti kao več ne paše, potem pa se zmenita glede tega. Ker, če se boš delala, da ti paše čez 2 dni pa mu butnila, da tebi to ni kul, ga bo pomoje šok.
Mislim, da bi ga morala počasi odvadit...

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2009 16:00:56   
ajataja
ma ne vem kako si zdržala 8 let skoz isto.A vedno ko sexata on to dela,al kaj.Če bi jaz vedno imela isti položaj in vse po istem postopku bi se že prej naveličala,pa reči mu da bi rada poskusila še kaj drugega in ne vedno isto pa bo pol tud mogoče njemu všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2009 20:26:28   
alpog
Pol ga pa enkrat orng butni! Morda si bo premislu!

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.8.2009 22:14:50   
kalbo
Ne vem v čem je problem, ukaži mu, daj te po... tko da boš vidla zvezde, za nagrado mu pa daj ene dve okol kepe, pa prstke na nogi za polizat. Poizkusi njegove fetiše obrnit sebi v prid, predvsem jih pa poizkusi razumet, nikar ga ne obsojaj zaradi tega. to je del njega. Bolje, da ma fetiš na tvoje prste na nogah, kot pa na otroške ritke.

Mimogrede, podobne fetiše so imeli nekateri najvplivnejši moški v zgodovini in nikakor niso bli mevže.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.8.2009 23:27:05   
ronja
Če bi rada ostala z njim, se pogodita za kak kompromis: povej mu, kaj od njegovih fantazij sede tudi tebi in to naj bo bolj pogosto na sporedu, ostale stvari pa bolj kot češnja na vrhu kupe - vsake toliko, ko ga boš hotela posebej razveselit. Takrat boš tudi ti v drugačnem razpoloženju in se verjetno ne boš počutila tako trapasto - vsaj upam.
Te razumem, ker si tudi sama čisto ne predstavljam bit z nekom, ki se rad podreja. Ampak če je vse ostalo super in še seks brez dodatkov je super, potem se splača naredit en kompromis. Saj če bo to vsake kvatre enkrat, ti bo verjetno čisto všeč, ko boš videla, kako ga znoriš. Pa na začetku, ko je bilo to bolj redko, ti je bilo čisto ok, praviš. Povej to tako njemu. Njemu to veliko pomeni, vendar pa imej zaupanje, da mu ti še več. Če boš predolgo zavlačevala, se ti bo zagravžal cel seks z njim, to se vama ne splača. ne mu povedat preveč direkt (da se počutiš, ko da te pes liže recimo spusti) - povej mu pa, da bi rada, da se razmerje med klasičnim seksom in tem izpeljankami spet nagne bolj v korist prvega, ker ti v takem veliko bolj uživaš. Če tako poveš, mislim, da ga ne bi smela prav pretirano prizadet. Povej mu, da so ti igrice všeč, dokler so popestritev, če pa postanejo glavna atrakcija, pa izgubijo erotični naboj ali pa kaj takega.
Pa kalbov nasvet (sicer malo robato napisan - verjetno ni hotel izpast mevžauser posted image ) se mi zdi tudi ok, da probaj njegove fetiše sebi v prid obrnit.
Fetiše imajo pa ljudje dostikrat ravno obratne od realnega življenja: tisti, ki v življenju samo komandirajo, raznorazni šefi ipd... hočejo bit podrejeni, tisti, ki ne, pa želijo dominirat. Ne vedno, ej pa zelo pogosto - narava pač teži k ravnovesjuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?