Anonimen
|
Še midve! Ela je danes stara 10 dni, zunaj še nismo bili, no razen v četrtek smo morali nazaj v porodnišnico, da so ji še enkrat vzeli kri in sicer za ščitnico. Me je kr precej potolklo, ko je klicala sestra iz porodnišnice, da izvid ni OK in da kaže na prirojeno napako ščitnice. Vendar ko sva priušli tja, je rekla da sva že 5. tisti dan, ki jima je bilo potrebno ponovno vzeti kri in da je po vsej verjetnosti šlo za napako v laboratoriju. V ponedeljek naj bi me poklicali, če izvid ne bo OK, če bo OK pa ne, vendar bom dopoldan kar sama poklicala, da ne bom v dvomih. Prosim držite pesti za naju, da je moja princeska zdrava! Ponoči je pa tako, pridna je, jé ene dvakrat do trikrat, to pomeni vsaki dve do tri ure. Sinoči pa je celo prvič spala v svoji posteljici, prej je nisem upala pustiti same in je spala pri nama, ker veliko bruha. Mleka imam k sreči dovolj, vsaj zgleda tako, saj je že v porodnišnici lepo pridobivala na teži in je tudi pediatrinja rekla, da je mala požrešnica. Čez dan spi, vendar ne vedno, ravno včeraj dopoldan ni veliko spala, danes pa popoldan ne toliko. Danes smo se tudi prvič sami skopali in nam je kar šlo! Pa tudi naša joka med previjanjem, odvisno kdaj jo previjem, če jo pustim da se orenk predrami, potem joka, če pa jo začnem previjati ko še napol spi, pa je v redu. Jah, lakota pač dela svoje! Ritko pa sem ravno prejle opazila, da ima malce rdečo in pikasto, čisto malo. Če jutri ne bo bolje, jo bom namazala z riboderminom, ker drugega trenutno nimam doma. Krčev pa zaenkrat (že trkam) nimamo in upam, da tako tudi ostane! Aja32, jaz bi tudi geslo imela. Če pa katera hoče našo Elo videti, pa ji tudi dam geslo od slikic! LP, H
|