marty5
|
Uh, punce.....ta teden je prav naporen, sploh zadnja 2 dneva. V službi se mi trga, ker ugotavljam, da nekateri res nimajo 3 čiste..... Včeraj sem se od vsega stresa doma prav zjokala. Zvečer sem imela rahle krče/špikanje v trebuhu (sicer ne vem, če od tega), da sem si rekla, zdaj pa dovolj. Samo lahko je rečt, drugo pa izvest....Tolažim se s tem, da moram še par mesecev stisnit zobe in bo. Zvečer sem potem še gledala Trenja in se spet vsa razburila, ko sem poslušala nakladanja o bolniškah. Me je pa prav ruknil podatek, da je od 17.000 nosečk, kar 11.000 na rizični nosečnosti....Ojej, boljše da neham - očitno imam bolj črn teden Drugače pa me vsaj moj/a razveseljuje. V ponedeljke imamo morfologijo in upam, da bo vse ok in morda bomo končno izvedeli, če bomo dobili fantka ali punčko. Sem prav neučakana. Brca pa ko mali .....sem ugotovila, da ji je izjemno všeč pesem Do Portoroža od Kumra Je bila parkrat na radiu, ko sem se v avtu vozila in smo imeli prave plesne vaje v trebuščku... Punce, petek je Naj čim hitreje mine, vikend pa maksimalno izkoristite!