Anonimen
|
Moram se spovedati, pa bom anonimna. Gre se za mojo sestro. Ona in njen ded, sta vsakemu vsega favš. Pa samo nekaj šimfata..groza. Ko sem se jaz preselila sta komaj po dveh mesecih prišla pogledati stanovanje. Pa nič ni bilo vredu. !!!!!!!!!Pralni stroj ne, ker je bil kupljen v avstriji. Sušilni ne, ker nima prozornih vrat in prevelik boben-8 kg. Štedilnik je staromoden, ker nima steklokeramične plošče, ampak 1 elektrika 3 plin, je pa nov.. Miza v kuhinji ni vredu, ker je okrogla, bi bilo bolje da bi imela jedilni kot. Stanovanje je absolutno premalo-je 48m2 za dva!Hladilnik je kar ok,( sva dala 800€ zanj)samo onadva bi imela prav tistega ameriškega ko ima dvoje vrat. Napa pa res ni vredu, ker ni vgradna! Kopalnica ni vredu, ker nimamo ločenega stranišča. Ja, pa kak te jaz mislim, da bodo oni hodili k meni na obisk, sem v II nadstropju, če pa moj blok nima dvigala.!!!!!!! Pa skoraj sem znorela!! Ob koncu njihovega obiska sem jima pa rekla, da jima ni treba več hoditi na obisk, ker se preveč zmatrata ko gresta po stopnicah!! Jezi pa me najbolj to, da oni so se letos preselili, pa so vso opremo za stanovanje dobili. RES. Kuhinjo sta dobila 5 let staro z vsemi aparati, spalnico sta posteljo imela, omaro sta preko oglasa dobila. Sedežno jima je podarila sestra, regal za dnevno sta preko oglasa dobila. Pa jaz njej nisem nič favš, ampak to pa presega meje razuma. Ko je moj fant prvič prišel k meni na obisk in je imel takrat bmw 5. Je svak znorel in se skregal z mano, da taki avto on iz Nemčije pripelje za2000€ Pa je avto bil prodan za tri miljone. Sestra je mojemu malemu botra, pa mu nikoli nič ne prinese. Pa se ne gre zato, da bi mogla, ampak niti za praznike se ne spomni. Ko me pa kaj rabi pa me pokliče. Je pa starejša od mene 10 let! Morala sem se malo potožiti, ker me to res jezi.
|