|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 0:08:40   
sasi
Pozdravček! :duda:
A mogoče katera ve kako se "delajo" fantki in kako punčke - sem slisala, da so neke metode vendar se nimam natancnih informacij.

Če katera kaj ve, mi naj prosim odpiše.

Do takrat pa lepe pozdravčke vsem nosečkam in vsem, ki čakate na to.

Pa lahko noč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 0:37:36   
baguSka
Vem da je neki o škornjih, pa vem da je neki po luni, pa vem da je neki o orgazmih oz. da če ženska ne doživi orgazma pred izlivom je večja verjetnost da bo moški, ker naj bi se ustvarila neka kislina v nožnici in so pač moška semenčeca hitrejša od ženskih. Al neki tazga..:zmeden2:

Men je čist vseen, samo da bo.;)

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 5:35:13   
Lunca1
Načeloma punčko pred ovulacijo, fantka pa na ovulacijo, kasneje je pa za oba prepozno.:)

Pa moj fant ima eno teorijo, da se kao na 7 let menjajo kromosomi in tisti, ki imam mlajše ob spočetju, naj bi določil spol.

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 8:03:19   
lena76
Pozdravljena,

sem že slišala za neke vrste metod ena izmed njih naj bi bila metoda dr.Otfried Hazold, ki ima baje o tem napisano tudi knjigo z naslovom Wunschkind Sohn oder Tochter, sicer je ta podatek že zelo star, ampak preveri.

Upam da ti bo kaj koristilo

pa pa
Lena:rozica::rozica:

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 9:37:17   
sasi
Punce hvala vam, bom pa preverila in poskusila poiskati če je kaj o tem na netu.

LP

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 9:50:47   
DrejcDrejc
Obstaja na desetine raznih vraž, metod in pisarij na to temo, obstajajo celo razni koledarji glede na datum spočetja. Moj nasvet - nikar slepo ne verjemi, vzemi bolj za hec, saj v končni fazi pač ni važno, al je pupa al je poba, samo da je! Tudi na RR so punce že govorile o tem, brskaj malo nazaj, tudi pod Nosečnost in porod.
In konec koncev, saj je možnosti samo fifti-fifti :-)

Kdo je že napisal en hecen izraz, Baguška, nekaj o ženskih spermijih, hi hi? 8)

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 13:40:50   
baguSka
neee o ženskih orgazmih :zmeden2:

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 18:41:18   
kofetek2010
pojma nimam, imam moža, ki naredi po želji, tako da se jaz s tem ne obremenjujem :)-

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Fantek ali punčka?
3.8.2005 19:58:12   
Sulfinija
Iz revije mamina nosečnost posebna izdaja.

Če si želite punčko,...
Spolne odnose imejte čimbolj pogosto,vendar z njimi prekinite dva oziroma tri dni pred ovulacijo-če bo semenčic manj,potem bodo lete vsebovale več kromosov x kot y.
Med ejakuacijo penis ne sme biti pregloboko v vagini tako bo morala sperma plavati dlje in nekoliko več časa.
Dva oziroma tri dni pred ovulacijo ne imejte spolnih odnosov med čakanjem na sprostitev jajčeca bodo preživele samo močnejše x-semenčice.
Če se le da,naj pri spolnih odnosih ne pride do orgazma.Pri orgazmu se namreč tvori več alkalične sluzi,kar pa bolj ustreza semenčicam,ki vsebujejo kromosom y.Poleg tega pa se pri orgazmu maternica krči,kae pomeni da lahko kromosom y veliko lažje vstopi v vagino.

Če si želita fantka......
V tem primeru je dobro,da ima ženska med spolnimi odnosom orgazem.Pri orgazmu se maternica krči,to pa omogoča tako dibremu plavalcu,kot je kromosom y,prosto pot vse do materničnega ustja.
S prvim dnevom v mesecu pa do prvega dneva ovulacije popolnoma prekinite s spolnimi odnosi.Potem pa imejte spolne odnose tistega dne,ko ovulirate in enkrat bolj zgodaj naslednjega dne.Potem počakajte tri dni ter vse skupaj zopet ponovite (vse do začetka naslednje M ciklusa).Tako boste imeli med ovulacijo veliko število semenčic,ali povedano drugače,veliko število kromosomov y.
Penis naj bo loboko v vagini,da semenčicam ne bo treba plavati predaleč.

Vendar zapomni si eno spol otroka vedno odloča oče.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Fantek ali punčka?
4.8.2005 14:57:04   
sasi
Pozdravček!

Mojca hvala za odgovor, sem pa v teh dneh nekaj zelo podobnega našla na www.babyhope.com, kjer piše o neki knjigi od Dr. Shettla in njegovi metodi. Zdi se mi, da je popolnoma enaka tvoji, vendar ne piše, da bi naj za fantka postopek po 3 dneh ponovil - ne vem zakaj bi ponavljal, saj kolikor jaz vem toliko časa po ovulaciji ni več mogoče zanositi??:zmeden::zmeden:

Še enkrat hvala in lep pozdravček:)-

(odgovor članu sasi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?