upica
|
Vse, kar si naštela, bi morala početi neglede na to ali želiš zanositi ali ne. Če ješ KT, ali uporabljaš katero drugo kontracepcijo, jih črtaj. Če si želiš stvar še poglobiti, začni še z merjenjem bazalne temperature (prijavi se na www.fertilityfriend.com), opazovanjem sluzi, pij čaj krvomočnice, jej matični mleček in med s kisom, kupi si ovulacijske in nosečniške teste ter veselo na delo. Vseeno ti te stvari priporočam, da jih uporabiš le v primeru, če ti ne bo uspelo takoj (vsaj 5 poskusov) zanositi, drugače pa je edini dober recept ta, ki so ti ga že dala ostala dekleta, torej to stvar ne jemlji kot projekt, skooliraj se, bodi spontana, srečna in zadovoljna, pojdi na g. pregled in seveda slončkaj . Edino, kar bi jaz še naredila, če še nisi prebolela rdečk in ostalih nalezljivih bolezni, bi se dala cepiti, ker ta kura zna trajati 3 mesece, pa splanirala bi si letni dopust (če imaš redne menstruacije), tako, da bi imela predvideno ovulacijo v tistem času. Sicer pa, jaz sem na začetku tudi planirala in je res, kar je rekla Blacky30, potem si samo razočaran, če ti ne uspe in potem se ti vso to razočaranje prenese še na druga področja in potem je to začarani krog. Odkar je meni spodletelo pri , imam nesrečo tudi na drugih področjih, tako da se sedaj sprašujem, kaj naj naredim, da pridem iz te nočne more ven. Zato bi ti priporočala, da res z nič ne planiraj ampak se samo odločita s partnerjem, kdaj bosta začela delati na tem, potem pa vse ostalo prepusti naklučju.
|