|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fakulteta za upravo
25.1.2006 13:17:25   
Bejba
Ali katera izredno študira na Fakulteti za upravo v Ljubljani? Imela bi nekaj vprašanj. Sem pa 3. letnik in se mi že pošteno vllllleeeeečččččeeeeeeee user posted image .

LP, Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fakulteta za upravo
25.1.2006 15:22:36   
pascalina
jaz sem trenutno izredna v 3 letniku v ljubljani, tako da če ti bom znala pomagat ti bom z veseljem odgovorila. Pa tudi meni se ze vlečejo ta leta na faksu. lep pozdrav

< Sporočilo je popravil pascalina -- 25.1.2006 15:23:14 >

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2006 16:04:34   
Anonimen
Hehe, Bejba, midve pa sva si kar podobni, ugotavljam. Tudi mene se že zeeeelloo vleče ta prekl.... študij. Jaz sem sicer izredno v MB na FU, ampak sem že absolventka brez statusa, tako da sem že davno končala s predavanji. Ti samo vprašaj, če kaj potrebuješ. Jaz si zdaj nekaj nabiram literature, da bi ponovno začela migati.user posted image

(odgovor članu pascalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 16:45:10   
Luni
Se pofočkam: 4. letnik izredno. Zakaj gre pa meni hitro?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 17:15:16   
k1
jeeeeej, jaz pa sem včeraj zadnji izpit nardila (brejca), sedaj pa samo še diploma! jeeeeej!

juhuhu!!!!!!!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 17:17:01   
k1
ej blacky, mogoče pa sma bile sošolki? tudi jaz izredna v mb - indeks pa št. okoli 259**. sem pa mela pavzo zaradi tamale skoraj leto dni.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 9:51:55   
Bejba
Uf, vas pa je še nekaj sotrpink user posted image .
Torej zanima me sledeče:
1. Ali ima katera mogoče aktualne članke za predmet Ekonomika javnega sektorja s proračunskim financiranjem (Setnikar) bolj na kratko oz. samo povzetke. Ker na vsakem izpitu je zadnje vprašanja kakšen članek. Pa zanima me še to ali je res, da pri njej avtomatično padeš, tudi če vse prav napišeš, ne narišeš pa grafa. Baje je čist nora na to, da na izpitu ful grafe rišeš user posted image .

2. Zanima me v čem je razlika med predmetom Organizacija in informatizacija delovnih procesov in izpitno nalogo OIDP. Ali je pri prvem izpit, drugo pa je samo seminarska ali kaj user posted image ? Ker mi je čudno, da imaš tudi za izpitno nalogo roke na katere se prijaviš, kot za izpit user posted image .

Jaz hodim samo na izpite, predavanja prešpricam, zato mi par informacij manjka in bi bila zelo hvaležna, če bi mi katera znala odgovorit.

Pa hvala in veliko sreče pri učenju user posted image .

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 10:01:48   
marty5
Še ena - absolventka/izredno.

Ravno se ubadam s tem, če naj grem ali ne v ponedeljek na informacijske sisteme v LJ - zadnji izpit, sem pa v 36. tednu.....bi rada še pred rojstvom dala to skozi.......

Drugače pa - najbolj osovraženi predmet je prav gotovo OIDP user posted image . Izpit sem nardila pri Ivankotu, moram pa še izpitno nalogo. Imam nekaj primerov nalog, ampak nimam pojma, kako se je lotit user posted image . Kak nasvet je dobrodošel...

Glede ekonomike pa mi nismo imeli članka. Zapiski so bili dovolj....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 10:24:05   
pascalina
pozdravljene,
ja marty jaz ti priporočam, če si se ga učila in če ga vsaj malo znaš pojdi raje zdaj, da se ga čimprej znebiš.
glede oidp-ja ti pa ne znam pomagat, ker sem se sele zdaj srečala s tem predmetom in imamo zdaj predavnja. Me pa zanima kako izgleda izpit iz tega, ker profesor razlaga tako da zraven spiš, ko pa gledas po knjigi je pa to kr neki.
lep pozdrav

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2006 10:41:26   
bebica
jeeeeej, jaz pa sem včeraj zadnji izpit nardila (brejca), sedaj pa samo še diploma! jeeeeej!

user posted image user posted image za izpit. Ali si mogoče imela ustno? Tudi jaz sem bila prijavljena, pa sem se odjavila. Kar ne morem zbrati poguma in iti na izpit. Manjkata mi samo še dva, ki pa se mi tudi že fuuuuulll vlečeta.
Prosim povej mi kako zgleda ustno ali je zelo zoprn, kakšna vprašanja je dal. Skratka  čimveč info bi bilo dobrodošlih.

Drugače pa ja: Setnikarca ljubi grafe. Pa saj jih niti ni tako veliko. Glede tekoče problematike pa jo  zanima porabljen oz. planiran proračun.

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2006 10:46:35   
marty5
Izpit OIDP je kr neki - snov čisto brez veze....sem se ga prav težko učila. Knjigo kr pusti, ker boš umrla zraven user posted image . Zapiske v roke, v knjigi pa le grafe poglej (sociograme ipd.) ker moraš neki narisat.

So pa 4 vprašanja - eno vedno o organizaciji, pol o oblikah organizacije (funkcionalna, matrična,....ipd), pol neki z grafom, na koncu pa kako vprašanje o timih, kadrovanju ipd....Ni težko, ampak je zelo dolgočasno in se zato učiš z odporom....

Na IS bom pa kr šla....za seminarsko mi je dal 8, neki bom sčarala - sej nisem zahtevna, že 6ka bo super user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2006 19:49:10   
k1
jeeeeeej, jaz pa sem v torek naredila zadnji izpit -  brejca - komisijsko in sedaj samo še napad na diplomo. juhuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2006 23:46:53   
Anonimen
k1, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti si si vzela 1 leto fraj zaradi bejbija, jaz pa veliiiko več, me je kar sram. Tako, da dvomim, da bi bili sošolki, moja vpisna se namreč začne s 180***.

OIDP je razdeljen na 2 izpita, ki ju lahko delaš čisto ločeno, če se prav spomnim. Seminarsko nalogo delaš pri drugem profesorju, kot pa pisni del izpita. Oboje se ti vpiše v indeks, vsako posebej.

Sicer pa sem jaz VS program (visoki strokovni) Javna uprava, nekaj pa vas je menda na UNI-ju, ne?

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?