ronja
|
Ma je tako odvisno od otroka, njegove starosti... Meni je recimo tretja s tvojega bednega seznama kul. Pa npr. ena moja kolegica sovraži igrače, ki proizvajajo kakršne koli zvoke, ker jo to nervira (in kupuje samo lesene igrače). Podpis. Naše najigrače, s katerimi se vsaj en od njih igra vsak dan: - lesene kocke (Woody, BC) - leseno sadje in zelenjava za razrezat (Melissa & Dough, Trgovina pri Žirafi) - lego duplo - velik zaboj + zoo nekaj (BC ali Muler) - kvalitetne barvice in flumastri, plastelin, štampiljke... (barvice in flukiji Giotto, dobiš povsod, plastelin in štampiljke svakojake) - knjige - svakojake, od kartonk do slikanic, ustvarjalnih knjig, zbirk pravljic,... (MK, TZS, Didakta, ...) - lesena, kovinska in porcelanasta posoda, taka kot taprava, dejansko uporabna:) (Ikea) in kuhle,... - leseni oder za lutke (Hofer) - radi sta imeli tudi plastičnega polža, ki je igral in se vozil, zdaj je crknil in ne vozi več, pa malemu ni zanimiv - torbice, svakojake - stiskalnica za plastelin Blesave igrače, s katerimi se nista nikoli kaj dosti igrali (niti tamali): - velika roza reč z nekimi konjički, še sama ne vem, kako bi se s tem igrala - oblekice od barbik - to je pretežko za oblačit sploh za manjše otroke - pa daj naj neha bit ta barbi tako zelo fensi in ni treba da nosi takooooo zelo oprijete cote- saj nihče ne nosi tako oprijetih cot kot ona! - ogromni pliškoti, razen ene opice, ki je pa še moja (sem jo dobila od enega fanta za 18. rojstni dan ) in precej realistična, ta je pa zakon! Igrače, ki so bile enemu zakon, drugemu pa čisto nič: - pingvinček z vodo za v zmrzovalnik za zobke - lesena žirafa z žico in perlicami gor - ksilofon - piskajoče igrače za dojenčke - knjiga iz blaga Domače igrače - te so v glavnem vse priljubljene, večinoma so celo na top listi:), celo če ne vesta, da sem jih jaz naredila (recimo kadar prinese zajček, dedek mraz...) - amigurumi (skvačkani) pliškoti - punčke iz cunj (vem, nekateri se s tem ne marajo igrat, ampak mojidve sta pa nori na to) - dekice, pleničke za te punčke - kostumi - vsi - lutke: navadne in prstne - raznorazne nalogice (narisano in napisano na listih, včasih laminirane): števčki, zaporedja, labirinti, domače pobarvanke, itd... - skrivnostne škatle