![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 16:24:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 18:00:41
|
|
|
|
caillou
|
Kaj to normalno češeš in se prečka na cik-cak naredi sama, ali kako ? Tudi meni je to za punčko zelo zanimivo.
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 22:47:07
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen. Jaz sem si tudi v mladih letih delala cikcak prečko z navadnim glavnikom. Lase si počešeš nazaj, s špico narediš cik cak, potem pa lase zadaj daš na dve polovici in vsako polovico pustiš, da pade na svojo stran. Upam, da sem dost razumljivo naspisala
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 6.4.2007 14:52:02
|
|
|
|
Pupica
|
hvala ninny a ti ježe kdo rekel danes da si zlata res vse najdeš...evo ne bom več na forum sprašvala ampak kr direkt tebe Ja mi2 z Tio sva zdej delale z glavnikom, ampak ni tolk lepa , pa sem se spomnila, da obstaja glavnik za hitro varianto Vam magar javim kuko nam gre
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.