Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: FOTOGRAFIRANJE V MARIBoRU 26.11.2005 13:47:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
Foto Tabor, Hohšteter, Foto Tatjana
|
|
|
|
RE: FOTOGRAFIRANJE V MARIBoRU 26.11.2005 13:51:07
|
|
|
|
doroteja23
|
Foto Panda v Miklavžu, za plišeke pa nisem sigurna, dela pa full lepe slike. Iz izkušenj ti povem.
|
|
|
|
RE: FOTOGRAFIRANJE V MARIBoRU 26.11.2005 14:11:12
|
|
|
|
Marogica
|
Foto Tatjana, Partizanska. PRineseš različna oblačila ali igrače s seboj , pač kar se zmeniš in nato dobiš album.
|
|
RE: FOTOGRAFIRANJE V MARIBoRU 26.11.2005 15:50:17
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Na teznu pri Šparu,ne vem kako se imenuje.Tudi mi smo za prvo svečko dali slikat.Cena je ugodna,odzadje naredijo,plišastega kužka belega imajo oni,če pa želiš kaj po svoje se ti prilagodijo,res se potrudijo. Slikice so v albumu,poglej.
|
|
|
|
RE: FOTOGRAFIRANJE V MARIBoRU 26.11.2005 15:57:39
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Če boš pogledala album,tista roka zraven na sliki je moja,če otrokeca kaj pridržiš,ampak slikice potem tako predelajo,da se tvoja pomoč ne vidi pri držanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.