ronja
|
Jaz tega nisem jemala preveč resno. Sicer niso bili biznis partnerji, ampak samo njegovi prijatelji/kolegi in sem pač ravnala različno - pri prijatelju, ki je bil obema prijatelj in je res šel malo predaleč, sem kasneje povedala fantu, - pri njegovem najboljšem prijatelju, ki ga prej sama nisem poznala in ki pa se je bolj ali manj samo spogledoval, tako kot ti opisuješ, pa še to po moje zato, da si pač ego pumpa, saj je mel tudi sam punco in smo bili skup v družbi, pa mu še zdaj nisem povedala, čeprav sta že prekinila prijateljstvo (zaradi drugih razlogov). Ampak tu se mi ni zdelo dobro - vzela bi mu prijatelja, pa bilokakav bio, in nikoli ne veš, če mi tega ne bi kdaj podzavestno zameril... Verjetno mu nekoč bom, če se bo izkazalo, da si res nikakor ne želi več bit prijatelj z njim (zaenkrat sicer tako kaže, samo bi mu dala še malo časa - če mu to povem, je pa po koje kolega oplel...) Po moje povej možu, če te pač tako moti, ni pa treba delat kakega haloja okoli tega. Kot pravijo, saj je samo flirtanje. Jaz take zadeve rešujem tako, da v pričo flirtajočih osebkov veliko in kar najlepše govorim o svojem fantu, da pač ne bi kdo dobil napačne predstave... In mu kakega strastnega lupčka pripopam, da se pač ve, da sem RES njegova, če pa če kdo bulit vame, pa naj buli, "it's a free country", saj obrabila se ne bom od tega . Je mogoče malo nerodno na začtku, pa se navadiš... zdaj ljudje bulijo v moj , pa vseeno raste, tak da prav škodit ne more
|