|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FINMART - finančni mega market
18.4.2008 13:05:22   
jagoga
Ali ima kdo kaj izkušenj s firmo FITMART? Pri nas so v vrtcu delili vizitke in otrokom igrače ter se najavili na finančno svetovanje na domu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FINMART - finančni mega market
18.4.2008 13:13:28   
puncica
Mislim da je bil tip ki je bil pri nas iz tega finMata in je pomjga 1 uro prepričeval da naj sklene naložbeno zavarovanje pa ga ni mogel premaknit niti za cm user posted image , moj pač ne financira zavarovalnic (to so njegove besed), pol je pa užaljen odšel user posted image user posted image user posted image

Po moje je boljš da ne sprejmeš takega človeka v hišo, če nočeš sklenit zavarovanja, ker se res ne dajo odgnatuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 13:18:58   
Ulrica
Pri nas je tudi bil in smo naredili kao en informativni izračun. Zmenili smo se, da bo še poklical, če bomo res sklenili zavarovanje, potem pa je kar prišla zavarovalna polica iz zavarovalnice (tip je dal zadevo naprej, brez moje privolitve). Potrebno ga je bilo večkrat poklicati in opomniti, da je poslal obrazec za razveljavitev.  Imela sem občutek, da je hotel izsiliti sodelovanje. Nikoli več ne bi sodelovala v takšnih zadevah. Najprej ful prijazen, potem pa en kup izmikanja in sprenevedanja, da me je narobe razumel.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2008 14:23:40   
Primoza
FITMART

Pač ena izmed agencij, ki tržijo zavarovanja. Delajo očitno za Triglav. Kot ste že sami opazili so agresivni, za delo dobijo provizije, kar enostavno pomeni da se naložbena zavarovanja ne izplačajo - zadaj je vedno še ta strošek.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2008 8:24:37   
janca
O groza. Se sploh ne smem spominjat. Tok zateženih ljudi, k so pr finmartu pa še ne. Kolk so šele mene nasral. Sem parkirala in hotela plačati parkirnino pa je prišla ena deklca pa je rekla, da bodo oni plačal, da pač ne dajo v reklamne namene in da je to njihova reklama. Pol mi je pa neki govorila, meni se je pa mudilo in sem ji dala osebne podatke. Nakar se čez kakšen teden najavi en tip. OK. Nič posebnega. Pol je pa pr meni doma težil in težil pa se ga sploh nisem mogla znebiti. Je moj dragi znoru in mu rekel, kaj si on sploh predstavlja, da nas napeljuje, da naj na drugih bankah prekinemo varčevalne račune in naj pač pri njih začnemo vlagat. Sploh ni odnehal. Eno uro in pol je težil in pol ga je moj dragi nagnal. Dobesedno. Joj pazte se takih ljudi. Jst nobenega več ne spustim notri, ker se jih pol res težko rešiš in na koncu še postanejo nesramni. Se sploh ne zavedajo, da če nekoga v nekaj siliš, da dobijo ravno nasprotni učinek. Ne nasedajte.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2008 19:37:34   
KIKI****
Tud pri nas so bili v vrtcu s temi igračamiuser posted image

In sedaj že dobra 2 meseca visi na oglasni deski obvestilo, da je to
en velik nateg ter da naj se ne dogovarjamo za svetovanje z njimi. Mene so
klicali in sem jim povedala da so očitno nekaj zašuštrali saj so nas vse starše
iz vrtca obvestili, da se je nekaj staršev pritožilo nad njihovim "nategom"
in se mi je opravičila ter odložila slušalko. Sicer pa imamo mi vsi urejena zavarovanja
pri ZM, ZTRIGLAV in KD Grup-dovolj na mesec-oz. preveč (300 €user posted image )- No smo pa
vsi zavarovani in dobimo denar čez 5, 7 in 15 in 29 let venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 0:22:12   
Anonimen
Jaz sem pa vzela igrače. user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.