Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 4.9.2006 10:21:20
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem bila tudi zgrožena, ko sem prebrala da vsebujejo alkohol in da otrok po njih postane razdražen in zaspan. in to je res postal. mi smo se potem raje pazili pri hrani in kapljic nisem dajala.
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 4.9.2006 10:58:11
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi pa teh kapljic nismo nikoli dobili,pa smo tudi alergiki.
|
|
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 4.9.2006 11:01:58
|
|
|
|
KODA
|
Naš jih je dobil,pa je bil samo rahlo bolj zaspan po teh kapljicah.Kaj drugega nisem zapazila,pa sem kar previdna pri dajanju zdravil
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 4.9.2006 12:08:38
|
|
|
|
noe
|
NAŠEMU PA JIH JE ENKRAT PREDPISALA DRUGA ZDRAVNICA, KER JE BILA NAŠA NA DOPUSTU. DOBIL JE ŠE BOLJ SUHO KOŽO IN TEŽJE DIHAL , ZATO SEM MU JIH DALA SAMO TAKRAT IN NIKOLI VEČ , KO SEM VIDELA REAKCIJO. VPRAŠAJ ZA CLARITINE SIRUP, NAM JE FAJN POMAGAL.
|
|
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 4.9.2006 13:23:09
|
|
|
|
piščanc
|
claritine sirup je od enega leta dalje
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 5.9.2006 10:53:00
|
|
|
|
coco
|
Tudi mene je zvilo ko sem prebrala stranske učinke. Zdravnica nam jih je predpisala pri cca. 4-ih mesecih in z strahu sem mu jih previdno 2 dni dala manj kot je bilo predpisano v dopoldanskem času (da bi čez dan opazili, če bi slučajno prišlo do stranskih učinkov). Zdelo se mi je, da je sinčke bil malo bolj razdražljiv (lahko pa je bil tudi drug vzrok). Zato mu jih tudi nisem več dajala. Te kapljie naj bi tako ali tako bolj ublažile srbenje, kar pa se ni zgodilo (mogoče tudi zaradi premajhne doze). Jaz mislim, da je še vedno bolje čimprej sami doma z opazovanjem pogruntati na kaj ste alergični (pri tako majhnih ste najbolj pogosta krivca mleko ter jajca) ter takoj uvesti strogo dieto. Pri nas je to najbolj pomagalo. lp, coco
|
|
|
|
RE: FENISTIL KAPLJICE-POMOČ 5.9.2006 14:31:56
|
|
|
|
Badeja
|
Tudi mi smo jih jemali. In po njih ni bil nič bolj zaspan, čeprav sem si včasih to po tihem želela. Ker mi 2,5 mesca ni spal ne podnevi ne ponoči. Še dobro, da imam tako dobro mamo, ki mi je takrat pomagala. Moja ugotovitev- jih daš ali pa ne je isto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?