|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FEBRUARČICE :)
8.2.2005 20:25:08   
Lu
No tako dekleta.

Sem nas pa kar na svojo temo prestavila.

Kako ste kaj? No ene ste že rodile, druge pa še čakamo. Sama imam rok v ned. 13.2.. Še vedno upam, da bi bilo kaj preje. Jutri imam še pregled, CTG, pa upam, da mi bo kaj več povedala moja G. Če lahko že kaj pričakujemo. Upam, da. Po drugi strani me je pa kar malo strah :zmeden: No tudi to bom premagala.

Koliko kg ste šle pa kaj gor? Sama sem šla za 19 kg. sem kot ˝buhtelj˝. Se sploh nisem navajena take. No tudi to bom premagala, s časom :)-

No če bo katera imela kaj časa pa se naj javi no.

lp Lu in :duda:
še 5 dni :love::bravo::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.2.2005 20:30:25   
Mina1
LU, še 5 dni kaj;)

Tudi jaz imam jutri spet CTG, pa točno vem, da spet ne bo nič pokazal in tako. Bojim se le za to "vodo", ker sem non-stop na WCju in potem kaj, če mi pred lulanjem, vmes ali po njem nekontrolirano začne odtekati voda in tako. To se mi je zgodilo pri prvem in sem bila potem kregana v porodnišnici:zmeden:

Misliš, da ko so noseč v drugo, da vse veš in tako, pa sploh ni res:zmeden:

In potem v ponedeljek, 14.2. me čaka celodnevni "čeking" za CR. Zdej, kaj bodo delali cel dan z mano, ne bi vedela, rok pa imam tam 20.2., kar bo tudi vsak čas, kajne;)

Mene pa koža fino srbi po notranji strani rok, okoli gležnjev in tako. Baje zaradi pomanjkanja železa oz. magnezija - bo že držalo8), drugače pa imam trebušček izredno lep (koža in tako);)

LU, torej se še beremo teh nekaj dni, potem pa sporoči, kako in kaj.

pa-pa, Mina1 v 39t:nosecka:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2005 20:52:33   
bivka
Tudi mi še čakamo!
Rok imam 23.02. pričakujemo :roza: :duda:.
Pridelala sem 14kg, še naprej fajn zatekam in imam lažne popadke.
Po eni stani komaj čakam, po drugi pa me je grozno strah poroda. Počutim se dobro, najbolj pa mi paše ležanje. Moja :duda: se je že malo umirila, trebušček se je še bolj spustil in vse kaže, da se bliža srečni trenutek.
Držim pesti za vse nas!
LP, B

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2005 21:10:29   
maja&m
Pozdravljene!

Tudi moj PDP se zelo hitro bliža in sicer 19.2, mislim, da že imam lažne popadke. Niso boleči, prej neprijetni, pa zelo pogosti obiski WC (podnevi in ponoči). Naša bebica se je že kar fino umirila, tudi obrnjen je že navzdol.
CTG imam v četrtek,tudi jaz kar fino zatekam v roke in noge. Ni prijetno,ampak kaj hočem. Pa saj bo kmalu mimo.
Zredila pa sem se veeeeeliko, za cca 18 kg. Tudi jaz se počutim kot buhtelj, z veliko marmelade, ki bo vsak čas izbruhnila. Ampak tudi z odvečno kilažo se bom ukvarjala po porodu.

Vsem februarčicam želim čim lepše zadnje trenutke s trebuščki in čim lažji in čim manj boleč porod.

Maja&:duda:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2005 22:29:55   
spacey
Živjo punce!

Nisem februarčica, ampak marčica (temo malo nižje). :)-

Lu sem že mislila, da se cartate, ker se nisi nič oglasila na 9nebesa od včeraj, kjer si pisala da ti bo mogoče tale luna kaj pomagala. Pa vidim, da ni še nič...no pa saj imaš samo še 5 dni. Drži se! :miska:

Vsem želim čimlažji, čimhitrejši in čimlepši porod ter naj vas :angel: čuvajo. 9nebesa

Papa;
P 9nebesa 34t (samo še 41 dni!)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2005 23:35:51   
evita
Ojla punce!
Mi smo pa "valentinčki"-rok točno 14.2:bravo:. Po eni strani si želim,da bi se moja pikica res rodila na ta datum,po drugi strani pa sem že vsega malo naveličana. Že pet dni se spopadam z lažnimi popadki, pa še zgaga me je žačela (ponovno )peči.
Najbolj od vsega me je pa zadel en oreng prehlad:(. Danes sem porabila pet paketov ročkov.Kašljala pa toliko,da me trebuh boli že samo od tega.
Moja :duda: se ni še nič umirila.Jutri imam pregled pri G.Bomo videli kako in kaj bo.
Uživajte!
E in :duda: 39t in 1d

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 8:51:04   
Lu
Jutro!

Ja za spremembo sem že vstala in si naredila en :kava:. Paše. Ob 11.15 imam pa G. Po mojem tudi pri nama ne bo CTG nič pokazal. Včeraj zvečer me je zopet nekaj špikalo pa trebušček mi je malo otrdeval ampak nič resnega.

Ja tile obiski WC so pa pri meni tudi zelo pogosti. Ne moreš verjet. Se pa moj :duda: najbolj zbudi zvečer, ko grem spat. Mi trebušček dela grozne oblike :)- Čez dan je pa bolj zaspanček/-ka.

Čakam še na mojega :kuza:, da bi kaj nakazal pa nič. Baje prej zaslutijo kot me. Bomo videli in seveda sporočim.

Lep sončen dan vam želim.

lp Lu
še 4 dni :love:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 11:38:43   
Venera
Pozdravljene še iz moje strani!

Mi imamo rok danes teden, se pravi, še 7 dni! Noro, kako hitro je to zdaj vse minilo!

Zredila sem se za cca. 16 kg in ko se pogledam v ogledalo, mi kar slabo postane, kako se debela!:)-:)-:)-:)-:)-

Sicer pa vsi komaj čakamo, da bo naša pikica na svet prišla!

Vsem veliko sreče, pa da takoj vaši možeki javijo!

lp vsem!
Venera še vedno :nosecka::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 13:06:10   
atinav
Ojla punce!
Jaz sem pa ena od teh, ki bi morala roditi že 2.2. in sem še vedno doma...naša :duda: očitno zelo uživa. Jutri imam spet pregled in bomo videli kaj mi bojo povedali...vam povem to je totalno mučenje:zmeden:...čeprav je res najpommbnejše, da je vse O.K.

papa
:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 13:22:27   
špička
zivjo!no jaz imam rok 12.2. in tako kot vse cakam, pa cakam, pa cakam....tole cakanje kar malo ubija, bi bilo bols da sploh ne ves datuma, pa da te preseneti, a ne!drugac se pa ponoci zbujam od laznih popadkov, me kar boli eno urco potem se pa vse umiri!upam, da bomo vse cimprej dozivele ta najlepsi trenutek!:sloncek:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?