Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 12.9.2004 7:39:04
|
|
|
|
Martina27
|
Ojla!Po nekaj tednem zamiku se spet oglašam in sicer z eno zelo lepo novičko in zraven moram povedat še eno slabo novico,ki se je sicer končala zelo super. Prvo bom povedala slabo in sicer,spet sem bila v bolnici.Začela sem krvavet in sem odšla v Mb v porodnišnico,kjer so mi po pregledu ogotovili,da mi placenta sega delno preko ustja,zakar je nevarno da bi se mi odluščla in bi izkrvavela.V enem samem dnevu se je meni ta placenta čudežno dvignila in sem v petek že lahko šla domov.HVALA BOGU!!!!!:bravo: No ta ta lepa novička pa je,da mojega pikeca že čutim kako me žgečka.To pa je res tak poseben občutek,ki se ga ne da opisat.Prvič sem ga začutila 3.9.:sloncek::bravo: Zanima me če ste že ostale februarčice tud začutile svoje pikece,kako vas božajo.:angel: Komaj čakam,da bo začel migat močneje,da ko bom imela na trebuščku roko,ga bom lepo čutila.:duda: Lepo bodite in se kaj oglasite!!!!!!!!!! Martina
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 12.9.2004 11:43:50
|
|
|
|
Venera
|
Martina, srečnica!:bravo:9nebesa Jaz svojega pikeca še ne čutim, pa tako si že želim!!!!! Vsak dan čakam in čakam, pa nič. Upam, da bo kmalu! Mama me tolaži, da bo že, da ga bom imela na koncu že zadost, ko me bo v želodec... boksal!:)-:)-:)-:)- Hvala bogu, da se ti je vse uredilo. KAk je to grozno, kar naenkrat se lahko vse spremeni. Groza! Uživaj naprej, ko pa se bo tudi pri meni začelo, pa bom takoj povedala! Lepo nedeljo! Venera in :duda:17t 3/7
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 12.9.2004 12:36:45
|
|
|
|
Ani 2
|
Pozdravljena Martina ! Kako lepo da že čutiš svojega :duda:,to je vendar čudovito. Jaz pa nevem ali je to to- v trebuhu se mi nekaj tudi že dogaja ampak to so taki rahli žgečkaji-no ne vem opisat prav z besedami.Roko polžim na trebuh in čakam,vendar nič kaj ne čutim,verjetno bo še treba malček počakat,da se bo bolje čutilo-komaj že čakam. Lp. Ani(18t).
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 12.9.2004 15:32:30
|
|
|
|
Tina26
|
Hojla Jaz sem ze v 17 tednu zacutila nekaj kot da bi mi nekdo delal baloncke v trebuhu in jih nato pokal, pa se danes nisem sigurna ali je to brcanje ali ne :ups: . A imas ti tudi take obcutke :zmeden: ? Komaj cakam da bom sigurna :bravo: Lep konec vikenda vam zeliva Tina in :duda: 19(5/7)
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 12.9.2004 16:59:14
|
|
|
|
nita
|
Živjo, Martina! Tudi jaz se oglašam po malo daljšem premoru (no, berem že redno, samo pišem nič). Me veseli, da je s teboj in tvojo bebico sedaj vse v redu. Me je kr groza, ko slišim takšne stvari :((. Držim psti da bo šlo naprej brez težav. Jaz imam rok 8.2. in od 2.9. čutim balončke, mehurčke, metuljčke... Sprva nisem vedela, kaj naj bi to blo, saj se mi je zdelo malo hitro, vendar se je ponavljalo (se še ponavlja) vsaki dan in sem vedela, da je to to. Naš bodoči ati pa sedaj samo za tebušček prijemlje;););), jaz pa sem v 9nebesa. Toliko od mene, pobožajte bušije in pazite svoje bebice. LP, Anita :sloncek:
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 13.9.2004 8:03:57
|
|
|
|
atinav
|
Ojla! Tudi jaz sem bolj tista, ki vas redno spremljam pišem pa tudi bolj malo:metulj: Sama sem čutila prve mehurčke, matuljčke 5.9. in od takrat kar vsaki dan...zelo zelo lep občutek:angel: Rok imam 2.2....zaenkrat se počutim odlično :sloncek: in upam da bo tako tudi ostalo. papa :)
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 13.9.2004 8:33:57
|
|
|
|
evita
|
Ojla!! Moj malček je bil pa bolj zgoden,glede gibov:bravo::bravo::bravo: Tako,da jih že čuim slaba dva tedna.Prvič sem začutila nekje na začetku 16 t.To so res super občutki. Začetka tudi jaz nisem bila ziher ali je to to,potem ko so se pa pojavljali vsak dan, enkrat bolj dugič manj,sem vedela da je to to. Užvajte v nepopisno lepih občutkih in ostanite v cvetju. E in :duda:
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 13.9.2004 8:41:53
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla! Jaz sem sicer marčevka, ampak čist na začetku, tako da je verjetnost, da bom tudi jaz postala februarčica, če bo naš pikec malo pohitel. Naš je namreč tudi kar zgoden in ga že kakšen teden čutim, pa ne vsak dan, včasih bolj včasih manj. Je pa tako kot opisujete, eno rahlo žgačkanje, kokr, da bi me pikec malo hecal. :)- Tudi jaz nisem bila sigurna, če je to to, ker se mi je zdelo, da je še prezgodaj. Ampak zdaj, ko se ponavlja, pa vem, da ga že čutim. Je pa to en nepopisno luškan občutek, a ne?! 9nebesa Čimveč metuljčkov, pa tudi ostale da bi čimprej čutile božanje vaših sončkov! :angel: lp, Suzi 15t5d
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 13.9.2004 8:47:02
|
|
|
|
Lu
|
Hojla! Pa naj se še jaz malo pohvalim. No pa moja :duda: tudi. Tudi sama nisem točno vedela kaj je to. Je pa res kot neko žgečkanje. Suzi tudi jaz sem nekje začutila pri istih tednih kot ti. Je pa res da se to ne zgodi vsak dan. Komaj čakam na ˝prave˝brce ;) lp Lu in :duda: 17 6/7:love:
|
|
|
|
FEBRUARČICE-VAŠI PRVI GIBI 13.9.2004 10:27:36
|
|
|
|
Martina27
|
Pozdravljene!!!! No pa le nisem edina,ki sprva sploh nisem vedela če je to to,da ga res čutim al se mi sam zdi.Sem pa točno vedela da je to on,ker je bil tak občutek,kakor takrat ko se pelješ zelo hitro čez par takih malih zaporednih hribčkov in ti kar želodec dvigne.Pol pa še malo plahutanja pa žgečkanja in prideš do zaključka,da so to prvi gibi naših pikecov.Ampak ko pa dam na trebušček roko pa še nič ne čutim,ker je še premajhen in še nima takih intenzivnih gibov,to mi je rekla sestra v bolnici.Tud moj fant čaka z roko na trebuščku da bi kaj začutil pa nič,pa posluša z ušesom,ker mu baje nekaj govori:)- Tud ve vse ostale ki še jih ne čutite boste kmalu deležne tega brez skrbi in potem boste v 9nebesa kakor sem jaz.Če pa začutite tisto nekaj res nenavadnega,žgečkanje,plahutanje,kakor da pokajo mehurčki ali pa kakor da vam nekaj dela v črevesje vedite da ste ga začutle.Dokaj nenavaden občutek,ampak tako se začne. Najbolj ga čutim zvečer,ampak ne še vsak dan,Baje je to čisto normalno. Prav luštno je,da se vam lahko spovem,ker moji mami se je že skoraj zmešalo da sem ji vsako uro gnjavla če je to to:)-:)Tke pač smo ko še ne vemo kdaj je res pa kdaj ne!! Lep dan vam želiva pa da vam čim hitreje zamigajo vaši mali migeci:sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?