|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FANTEK ALI PUNČKA?
3.12.2007 17:41:11   
Anonimen
Glede na to,da je bilo že kar nekaj tem o spolih pa mene zanima kako to da imajo nekateri same punčke oz.same fante.Tukaj berem kaj je vse potrebno oz.kaj vse pogojuje spol ampak jaz lih nisem tega mnenja,da je vse  odvisnos samo od kislosti nožnice,kolk orgazmov more ženska doživet itd.Namreč poznam družino ki si zelo želi imeti punčko a ima  6 fantov in eno družino,ki si zelo želi imeti fantka pa imajo  4 punčke.Po tem sodeč niso lih važni pogoji ampak moje mnenje,da nek par lahko spočne samo moške oz.ženske potomce nekateri pa lahko oba spola.No saj konc koncev sploh ni važno kaj je važno je ,da je dojenček zdrav in da je vse ok.Ampak ker je že toliko debat na to temo me pa vseeno zanima.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FANTEK ALI PUNČKA?
3.12.2007 17:45:05   
zvezdica.1
Meni je vseeno kaj bom imela glavno da bo zdrav. Matrama se pa nama ne uspe!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 17:51:06   
sonček33
zvezdica-1  - te čist razumem in mi gre na jetra, ker nekateri sprašujejo take stvari. saj je ok, razumem, da jih morda tudi to zanima.
Odmisliva jih. Želim vama več sreče.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 17:53:10   
melanija
Mi imamo 2 punčki, zdaj pričakujemo tretje. MOj mož je prepričan da bo še ena punca.
Ne vem, spol mi je bil pomemben samo pri prvem otroku in še takrat sem si želela fanta, ko se je rodila punčka pa sem bila neizmerno vesela.

Meni spol ni več važen, samo da so otroci zdravi, je res pa da nas okolica zbada in sprašuje če delamo na fantu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 18:08:19   
ajam27
da je vse odvisnos samo od kislosti nožnice,kolk orgazmov more ženska doživet itd

To je lari fari. Vse je odvisno od kromosoma X in y. Le to vpliva na spol. Vse ostalo so "buče".

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 18:46:36   
Anonimen
spol je odvisen od moskega... eni imajo vec x kromosomov v spermi, drugi y...
meni je tudi najvaznejse da je otrok zdrav, a ce vam iskreno povem si sedaj zelim fantka, ker imam ze eno pucko...

(odgovor članu ajam27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 19:17:01   
monikap
Jaz pa si želim samo eno malouser posted image pa mi je čist vseeno če bo fantek ali punčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 19:49:51   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: ajam27

da je vse odvisnos samo od kislosti nožnice,kolk orgazmov more ženska doživet itd

To je lari fari. Vse je odvisno od kromosoma X in y. Le to vpliva na spol. Vse ostalo so "buče".

user posted image user posted image ajam27, ne morem se bolj strinjati s tabo! user posted image user posted image

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 19:52:49   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spol je odvisen od moskega... eni imajo vec x kromosomov v spermi, drugi y...
meni je tudi najvaznejse da je otrok zdrav, a ce vam iskreno povem si sedaj zelim fantka, ker imam ze eno pucko...

ja,res je - spol določi moški spermij. Ženska ima samo x kromosome in če je hitrejši y spermij, bo fantek, če pa je hitrejši x spermij, bo pa punčka. Nobenih škornjev, stoj, prevalov in še kaj ne rabite!!!
Če ti je tako namenjeno, lahko samo 1x user posted image , pa se prime, če pa ne, pa se je treba mal dlje časa matrat. To pa marsikatera tukaj gor, zelo dobro ve in kot rečeno, jim dol maha, al bo punčka al bo fantek, sam da BOOOO!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 19:52:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spol je odvisen od moskega...

user posted image user posted image user posted image user posted image in to je sveta resnica...če nosi kromosom zapis **** bo fantek, če xx pa punčka.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mi2 sva rekla...sam, da bo dete zdravo user posted image user posted image user posted image
Aprila pričakujemo čmrleka user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 19:58:52   
loveforever
tudi jaz nevem kako je s tem, je pa verjeto malo povezano z dednostjo obeh in fanta in punce. sama sem imela občutek da bom imela punčko, jker  po moji strani žlahte prevladujejo punce, pri fantovi pa tudi. poznam sosede, ki so sami bratje in imajo same sestriče ( pomeni da nimajo nobene sestre in sestrične ) in ta prva dva brata imata oba dva fantka. tako da res ni pomembno ampak je to pač vprašanje. tako da malo preračunaj koliko je moških in koliko ženske v obeh žlahtah. mogoče pa držiuser posted image  je pa res kot pravijo nekateri da jim je vseeno kaj je, res je prvo zdravje ampak ko že imaš 5 hćerk, si mogoče pa atek le želi imeti sinčeka:user posted image  no ni povsod tako, je pa veliko kje. jaz priznam da bi imela rada isto število fantkov in isto punčkuser posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 20:02:28   
Tiara123
Pogojeno je tudi s tem, kakšne hormone nekdo nosi v sebi. Npr., lahko ima moški pretežno ženske hormone in se lahko zgodi, da tak par nikoli ne more imeti fantka - ali obratno. Ne verjamem pa, da je kakorkoli dedno povezano user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 20:04:26   
skrivnost
SJ NI vazno kaj je, glavno da je PUNCKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

ups... glavno da je user posted image  zdravo !

pozdravcke!!!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 20:14:25   
Serendipity
user posted image  Enega nagajivčka ... Pa ni važno kaj. user posted image
Ampak je moja štorklja popolnoma zatajila ...

Kar se pa tiče določitve spola: Moški odloča - je pa fora tudi v ženskem jajčecu in ph varianti, stresu, ipd... - **** - so bolj občutljivi na te dejavnike.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 20:17:58   
eva1
jaz imam 4 sestre in 1 brata! najprej nas je bilo 5 punc, tazadnji pa je fant!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2007 22:03:06   
Naja30
Najbolj važno je, da je otrok zdrav.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2007 22:06:19   
K_a_t_j_a
Se strinjam z Najo3.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2007 22:56:27   
ana b
Pri nas velja: saj punco ni težko naredit, samo si fantov nabereš user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2007 11:09:19   
nana35
Pri nas so sami fantje-po njegovi strani in tudi mi pričakujemo enega. Tako pač je,ravno tako sem mnenja,da imajo nekateri več x,drugi več y.Jaz tako mojemu pravim- ti imaš same y!Pa kaj.Meni je važno,da moj **** raste v meni in samo,da bo zdrav.

:))

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.