|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Excel številčenje celic - poseben zapis številke
6.11.2007 15:10:05   
Enolla
Danes me že cel dan matra, da bi ugotovila, na kakšen način naj številčim celice z zapisom npr. 204/2007, 205/2007 itd. razen ročn.o Znam "vleči"številke brez dodatka /2007 če pa na isti način želim številčit celice se mi spreminja končnica /2008; /2009 kar pa ni prav user posted image  . Spreminjat za eno navzgor bi se morala prva številka. A ima kdo kako idejo kako to doseči brez ročnega vnosa, kar delam sedaj? Aj pa upam, da vprašanje ni tolko zmedeno postavljeno, da me niste razumeli kaj hočem imetuser posted image user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Excel številčenje celic - poseben zapis š...
6.11.2007 15:12:18   
kofetek2010
kaj pa če obrneš in imaš:

2007-204
2007-205
2007-206 user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 15:16:32   
Anonimen
Zadnjo številko ti spreminja.
Edin če obrneš in daš vmes -
Npr:: 2007-250

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 15:17:35   
MAŠKA
204 / 2007 - med 204 in / daj presledek in za / tudi presledek. Potem samo potegni celice. Pri meni je uspelo.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 15:27:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

204 / 2007 - med 204 in / daj presledek in za / tudi presledek. Potem samo potegni celice. Pri meni je uspelo.

Zanimivo, pa res delujeuser posted image .
No pa neki novga vemuser posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 15:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
No pa neki novga vemuser posted image .

Tudi jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 15:48:03   
Enolla
Maška user posted image  hvala.  Če mi verjamete, da bi to obračala pa mi tudi ni prišlo na pamet, ker se v bistvu gre za zaporedne številke faktur in morajo biti pač napisane kot št. skozi leto izdaje.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2007 18:17:42   
Erdbeere
No sej tole bi lahko obrnila ali pa brez vezave napisala pač 2007207 pa je to številka računa.....vsaj tako jaz dobim marsikateri račun, ni tok pregledno je pa vseeno videno za katero leto gre.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?