Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 10:30:15
|
|
|
|
Volga
|
Mi je uspelo tja, kamor sem želela, torej na šolo, ki nam je bližje. Sem ful srečna da, mi je uspelo brez problemov, samo ko sem šla prejle iz šole nazaj proti službi,s em bila pa kar malo solzna. Še dobro, da je sonce in sem se skrila za očali O Marija, kako hitro so zrasltli tile otročki Hvala Primozi Rr, Gini in lelaval za nasvete in moralno podporo
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 10:31:28
|
|
|
|
total
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 10:45:47
|
|
|
|
mika
|
super ...pa je ena skrb manj čas pa res hiti ....
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 12:40:38
|
|
|
|
srki
|
Super, da sta ti in sine srečna.
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 13:01:18
|
|
|
|
Lenny
|
Prima!
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 15:44:41
|
|
|
|
lelaval
|
Super Pa je ena skrb manj. P.S. In verjemi, da boš tudi 1. septembra solzna .
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 15:46:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Super Pa je ena skrb manj. P.S. In verjemi, da boš tudi 1. septembra solzna . ja, to itak, še prej, ko bomo šli torbo nabavit, pa to....
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 15:52:19
|
|
|
|
Lenny
|
ja, to itak, še prej, ko bomo šli torbo nabavit, pa to.... Ja, ja, kar podobno se nam godi. Naš dobi torbo naslednji ponedeljek in iz tega dela pravo svečanost. Kot bi že prejemal doktorat Upam, da me ne bo gledal, ko bo dal prvič torbo na rame, ker mu bom kakšno solzico težko pojasnila
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 20.2.2008 19:23:15
|
|
|
|
mojcaziga
|
No, mi solzic (še) nismo potočli. Se vidi, da je mami prfoksa po izobrazbi in ji je vstop malčka v šolo pravi ponos No, v lov za torbo pa se bomo tudi sami pognali, pa čeprav ni trenutno nobene izbire, vsaj v MB ne LP, mOjca
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 21.2.2008 8:35:00
|
|
|
|
škorpionka
|
tudi mi so opravili za našga fanta vpis v šolo kako hitro čas beži
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 21.2.2008 8:48:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpionka tudi mi so opravili za našga fanta vpis v šolo kako hitro čas beži Očitno je letos leto fantkov, ker mi smo na vpisu srečevali same fantke, pa tudi tu prevladujejo to se bodo še tepli za punčke lP, MOjca
|
|
|
|
RE: Evo, opravili vpis v prvi razred 21.2.2008 12:52:58
|
|
|
|
Lenny
|
Ah, moj škrat se je kar na smučariji zaljubil Kar topi se, ko razlaga o eni punčki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!