tjaga
|
Ob tej priložnosti bi "nalimala" sem en tekst, ki sem ga dobila po e-mailu: Kopirano iz foruma...:) "Lepo pozdravljeni. Naj vam povem v kakšno kašo sem se spravo včere. Torej popoldan grem malo v mesto, ker so baje še razprodaje, nažalost ne v gostilnah. Pa gledam, pa vidim tudi v eni toti sex trgovini napis razprodaja. Pa sn si mislo da grem malo pogledat. In te me je oni prodajalec napizdo za neko vibracijsko erekcijsko črpalko. V bistvo me ni tolko to zanimalo, ampak si zraven dobo revijo Kako zadovoljit žensko v 30 sekundah. No in pridem domov, se vržem na kavč in sn mislo, te pa če že mam, bom še sprobal malo tisto pumpo. In si naštelam gor, te pa bi mogo z eno roko tisto stiskat da se pumpa. Jaz pa v eni roki pir, v drugi pa daljinca, na enem programu skoki, na drugem biatlon, tak da daljinca nisem mogo dat stran, za pir pa mi tak niti na misel ni prišlo. No, in si jaz naštimam na toto črpalko kompresor. Gledam skoke, napeto ko satan, naši so bli dobri, dokler niso začeli skakat, pijem pir za pirom, in seveda pozabim na to pumpo. Po dveh urah, ko je sfalilo pira, se spomnim. Pogledam dol, sn mislo da me bo kap. Tič trd kot marmor. Hitro grem gledat navodila črpalke, pa piše maksimalno 15 minut. Dobro, sn si mislo, do jutra bo že minilo, ampak dans vjutro še isto trd. Mogo pa sn it v službo. Na avtobusu so mi vse omike dajale plac na se vsedem zraven, tajnica v službi mi hoče na krilu sedet, mene pa že boli kot satan. Pol ure sn na internetu gledal grde babe pa nič ni pomagalo, prej sem šel kupit taboljši mehčalec Pervoll in si ga zdaj not namakam, ampak še zmeraj ni kaj bolj mehki. Pa še scat me tišči. Kaj naj naredim!"
|