Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Epiziotomija in nosečnost 17.10.2010 15:34:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Lahko se zgodi da zdaj ne boš imela epiziotomiju. Moja rodjaka je trikrat rodila, tretič ni imela epiziotomiju. Kolegica pa kera je enkrat rodila, je imela ''vezo'' v porodišnici, babico ki joj je do samega poroda masirala presredak in je prošla brez epiziotomije. Jaz samo vem da olje pa masaža poboljšajo. Nisam imela te sreče, sem popucala znotraj + epiziotomija. Veliko sreče želim
|
|
|
|
RE: Epiziotomija in nosečnost 17.10.2010 17:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Madljevo ali olivno olje popolnoma zadostuje. Zakaj boš pa masirala kasneje? Saj si že v 33. T, torej masiraj 2x/dan že zdaj. Poleg same masaže ne pozabi še na strečing. Prvih parkrat je morda neprijetno, potem je pa kul. Srečno!
|
|
|
|
RE: Epiziotomija in nosečnost 18.10.2010 8:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Masažo presredka priporočajo šele od 36. t naprej, zato bom počakala do 36. tedna.
|
|
|
|
RE: Epiziotomija in nosečnost 19.10.2010 16:04:04
|
|
|
|
isobel
|
Mene je tudi peklo in bolelo med drugo nosečnostjo tam, kjer sem bila prvič rezana. Vse skupaj je izginilo, ko sem začela uporabljat vaginalne svečke (kreme) za uravnavanje vaginalne flore. Seveda pa to ni preprečilo, da mi ne bi v drugo spet rezali presredek.
|
|
|
|
RE: Epiziotomija in nosečnost 21.10.2010 11:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi pri prvem porodu bila rezana, ko sem enkrat bila pri ginekologinji (pri novi prvič), me je vprašala..a vi ste rodila, čist nič se vam ne pozna, , tako da je očitno odvisno tudi od zdravnika porodničarja , pa od lastnega telesa. Zdaj sem drugič noseča-- bomo videli
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?