Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Epiduralna v porodnišnici Brežice 13.2.2006 21:30:27
|
|
|
|
bubamara2
|
Ojla Pegi. Sama imam rok čez dobre tri mesece in sem tudi razmišljala o epiduralni, rodila bi pa v Brežicah. Moja ginekologinja Kočnarjeva je zelo naklonjena lajšanju bolečin, v zadnji številki Posavskega obzornika je pa tudi brežiška anesteziologinja pisala nekaj o epiduralni. Kolegica je rodila pred dobrim letom, prisoten je bil anesteziolog in je bila zelo zadovoljna. Je rekla, da je bila veliko manj utrujena, kot pri prvem porodu, čpeprav je bila sedaj občutno starejša, kot ob prvem otroku. Hmja, pa poročaj.
|
|
|
|
RE: Epiduralna v porodnišnici Brežice 14.2.2006 6:53:19
|
|
|
|
pancek
|
Ciao Pegi123, mogoče se vidiva v porodnišnici... tudi jaz imam rok čez slabe tri mesece (natančno 28. 4.) . Sporoči, če se odločiš za EA... sama še vedno razmišljam o tem! LP,
|
|
|
|
RE: Epiduralna v porodnišnici Brežice 14.2.2006 8:59:33
|
|
|
|
Pegi123
|
Hej dekleti, Lepo da sta se oglasili. Vidim, da se vrtimo okol istega datuma poroda . Mogoče bi se mi oglasile na privat mail, da se mal spoznamo in počvekamo. Bubamara2 - dr. Kočnar je tudi moja ginekologinja pa tudi od ostalih, kolikor se menim z ostalimi . Bo pa to moj drugi porod, prvi je potekal brez EA. Čez en teden imam pregled pri zdr. pa se bova mal pogovorili v tej smeri, da potipam kakšno je njeno stališče glede te teme.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!