|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epiduralna anestezija
15.12.2008 16:15:23   
vilpol
Ali je katera rodila z epiduralno anestezijo? ali pa če katera o tem razmišlja? me zanima kako to zgleda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epiduralna anestezija
15.12.2008 16:38:12   
clara23
mislim da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega..pa vseeno..pri epiduralni ti zadaj v hrbtenico, natančneje v epiduralni prostor vstavijo kateter,  kamor ti potem vbrizgajo analgetik ki naj bi ti potem omrtvičil sp. del telesa. Vstavljanje katetra ne boli! Jaz sem imela epiduralno, toda mi ni prijela (sumim da mi niso pravilno vstavili katetra, zato h.b. da nimam kakšnih groznih posledic). Sama bi se ponovno prav tako odločila za epiduralno (in se tudi bom ko bo čas za touser posted image ), toda defenitivno v drugi porodnišnici pri priznanem anesteziologu!

(odgovor članu vilpol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 16:50:38   
vilpol
Sem komaj kak teden bolj pogosto na tej strani,tako da nisem vedela.
a to delajo v vsaki porodnišnici? a je treba plačat? v kateri porodnišnici pa si bila?
v kateri porodnišnici pa so anesteziologi bolj priznani?

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 19:50:25   
viledka
jaz sem bila v Postojni  in sem zelo zadovolna. Poglej si mal forume na to temo in na njihovi internetni strani (od Porodnišnice Postojna) imaš tudi veliko o tem napisanega. Tudi v sedanji nosecnosti nameravam roditi s pomočjo EA

(odgovor članu vilpol)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 20:00:41   
frutka_
Na to temo je bilo ogrooooooomno že napisanega tako da uporabi iskalnik.

(odgovor članu vilpol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 20:05:44   
frutka_
 Recimo:

http://www.ringaraja.net/googlesearch.asp?cx=003895394721023096174%3Af9uj_wyowam&cof=FORID%3A11&q=epiduralna&x=0&y=0#933

< Sporočilo je popravil frutka -- 15.12.2008 20:07:03 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2008 20:28:45   
Pupsika
Res se mi ne da še n-tič pisat o tem...tko kot je frutka povedala, o tem je bilo toliko povedanega...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2008 17:01:28   
vilpol
Saj pravim,da sem komaj par dni malo bolj na taj strani, pa nisem opazila oz.nisem znala poiskatuser posted image
Hvala za link.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2008 20:17:13   
Šaki
No jz pa ne bom pisala kok je že blo napisanega.user posted image

me pa zanima res kakšne izkušnje imate.k jaz namreč kolebam ali da ali ne.k prvič sem naravno rodila.

zdj me je pa kar dost strah poroda.sj bi šla naravno samo me je res kar strah bolečine.
ka pa vem.
evo še sama ne vem ka biuser posted image
ravno zato je fajn da slišiš malo več izkušenj.
pol pa itak narediš po svoje.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu vilpol)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2008 20:30:08   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

No jz pa ne bom pisala kok je že blo napisanega.user posted image

me pa zanima res kakšne izkušnje imate.k jaz namreč kolebam ali da ali ne.k prvič sem naravno rodila.

Ata google dela čudežeuser posted image  Tudi o izkušnjah uporabnic je bilo že ogromno napisanega, zato le uporabi frutkin link.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?