|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Enoličnost
3.1.2007 12:08:52   
nas5
Naša pikica je stara 7 mesecev. Zaradi teže naj bi jedla samo sadje in zelenjavo. Ampak vsak dan eno in isto?! Zjutraj mleko, dopoldne sadje, kosilo zelenjava, popoldne sadje ali pa se pregrešimo in ji damo kakšno žitno kašico, zvečer spet mleko. Sej ni tako močna, samo 700g je nad zgornjo mejo!? Ker sedi z nami pri mizi ob času kosila, ji dajemo skoraj vse. Nekako jo moramo navaditi na ostalo hrano, ne more do 9 meseca jesti samo sadje in zelenjavo. Kaj naj naredim? Tudi večja dva sta bila bolj pr močnih, zdej jim moram pa s hrano silit!!! Oba z možem sva pri suhih, jaz imam samo 50kg,višina 170cm. Tko da to ni debelost. Naša pikica pa bi jedla vse, včeraj sem ji tut makarone skuhala. Sej tuk se ne sekiram za težo, bolj se za enoličnost! Svetujte mi prosim!!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.1.2007 17:05:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem več
3.1.2007 12:14:06   
CUKRČEK
meni je pa to tako "mimo" da že pri tako malih treba pazit, kaj pojejo in koliko ter koliko imajo kil nad povprečjem. kr neki. Bodi zadovoljna, da otrok rad je....

Sorry, saj to ne leti samo nate, ampak na vse, ki so obremenjeni z tabelami.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2007 12:44:02   
Aja32
Jaz se tudi ne bi preveč obremenjevala s tem...
Veš kolikokrat se ti bo zgodilo, da bo zbolela, pa ti po cel teden ne bo hotela jesti... Takrat je bolje, da ima malo zaloge...

Saj ko se bo začela plaziti in hoditi, bo tudi veliko energije ponucala...
Vsaj pri nas je bilo tako...

LP A

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 12:46:26   
total
Pa menda se ne že zdaj sekiraš t kg otročka in stemi bedastimi tabelami,bodi srečna da ti otrok je tut če je mal težji,jaz sm ful srečna da mam takega otročka,ki vse je in tut porabi.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2007 13:06:51   
nas5
TO! Hvala za spodbudo, ker sem res že mislila, da ji moram dieto držat. Sej potiho sem si mislila isto kot ve, naglas pa si nisem upala to narediti. A ve tudi tako delate glede hrane: mleko, sadje, kosilo, malica, mleko!? A je to prav?  Imam veliko razliko med drugim in tretjim otrokom, pa sem že vse pozabila. Kaj ji naj naredim zraven polente? A ji gres lahko dam že dopoldne? Sorryte, pa sej nisem nadležna? 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 15:33:03   
Anonimen
Jaz sem mislila, da ti je pediattrinja dala navodila za strogo sadjei n zelenjavouser posted image

Ja daj ji griz že dopoldne, pa ji pač daš potem sadje za malico kasneje. Delaj po občutku, ne rabiš se držat strogo nekih pravil..
jaz dam moji zraven polente kakšno meso, zelenjavo..od korenja do bučk..cvetače, brokoli..pa kakšna omakica paše zraven..

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   enoličnost
3.1.2007 15:52:43   
živa
Recept za k polenti: jabolko skuham, spasiram, zmešam s polento, za zabelo pa žlico kisle smetane, lahko tudi malo cimeta. Mali to obožuje (in meni je tudi dobro).

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.1.2007 17:06:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?