Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 22:23:50
|
|
|
|
Marogica
|
Sorry, da ti ne morem pomagati, me je kar minilo do hrane, ko sem o integralih prebrala...
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 22:27:19
|
|
|
|
mala maja
|
ribica nimam pojma , gre mi samo skozi glavo... in jaz trapa sem se vpisala na gradben faks
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 22:34:22
|
|
|
|
urška76
|
Fiša Žiga prav, da je a konstanta (parameter). Itak mora bit konstanta (neka vrednost), če te zanima koliko je. To je odgovor mojga , da navš mene kregala, če ni prav
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 22:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Ziga. Sem zdele istocasno dobila enak odgovor na treh koncih, tko da mora bit prov Lp
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 22:40:32
|
|
|
|
taška30
|
No, vidim, da si odgovor že dobila. Ampak moram napisat, da je prav grozno (al pa smešno) kolk sem jaz to včasih znala, zdaj pa nimam blage veze oz. skor se mi je zaletelo ko sem po dolgem času videla te hieroglife. Hvalaaaaaa boguuuuuuu, da je to za mano.
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 23:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi danes vsakic manj blage veze, bolj se blizam koncu vaj, manj mi je jasno. Saj ne vem, a naj se al .
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 23:08:01
|
|
|
|
sandra85
|
ribica, js ti itak nebi mogla nikakor pomagat sem pa zato glasovala za Luno
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Eno vprasanje - matematika (integrali) 13.4.2008 23:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?