|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vprašanje !
24.3.2005 13:46:08   
Tejko
Pozdravljene!

Ali je že katera imela tako, da jo je med in po ovulaciji
špikalo v obeh jajčnikih?
Meni se to sedaj dogaja prvič in včeraj sem imela tudi rjav do sluzast bel izcedek, in me zanima kaj bi to lahko bilo?!

Lep pozdrav in lepe praznike!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Eno vprašanje !
24.3.2005 13:48:31   
sera
Mene me itak, odkar se malo "opazujem" skozi nekaj špika. Tako da ne vem kdaj imam O. Nimam nekih tipičnih znakov. Čakam da mi testi kaj pokažejo.....

(odgovor članu Tejko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Eno vprašanje !
24.3.2005 13:51:50   
manja11
To je tipični znak, da je prišlo do ovulacije, včasih se kateri pocedi tudi malo krvi. Špikanje v času ovulacije je pa čisto normalno!

(odgovor članu Tejko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Eno vprašanje !
24.3.2005 13:52:26   
Skye
mene odkar delam na :duda: non stop nekaj špika:)-

(odgovor članu Tejko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Eno vprašanje !
24.3.2005 14:02:28   
Mikec
Jaz itaq ne vem nic vec, pa sem mal sluz gledal pa je ble podobna beljaku, pa me je spikalo, neki casa v enem pa neki casa v drugem, pa sem s ecudno pocutila, pa sem mela napet trebuh....pa pa pa..
cakam da pride datum da preverim :modri: :roza:, bomo videli...

(odgovor članu Tejko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Eno vprašanje !
24.3.2005 16:52:36   
KMALU
Enako je z mnao. Odkar se opazujem, opazam da me skos nekaj spika in tisci in ne vem kaj... Mogoce se mi pa ze samo dozdeva...

(odgovor članu Tejko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.