|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vprašanje?
7.4.2006 18:45:54   
ona
Moja kolegica je v 5 mesecu nosečnosti.Je naredila pred kratkim tisti test za Downov sindrom in so baje ugotovili nekaj narobe in sedej ji piše na temu itvidu,da mora naredit preiskavo MOM.A katera mogoče ve kaj je to?
Ona je ful v skrbeh,ker v bistvu nič ne ve kaj se dogaja,ima pa v ponedeljek še to preiskavo.Pa še neko morfologijo mora nsredit.Če ima katera kakšne izkušnje za kaj se gre,naj mi prosim sporoči,da jo lahko malo potolažim!user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eno vprašanje?
7.4.2006 21:04:52   
ona
ok,kaj se nobeni ne sanja kaj bi rada izvedela!
Kaj bodo ugotovili,če gre še enkrat na en pregled,ki se imenuje s kratico MOM in bi rada vedela za kaj se gre pri tej preiskavi?
Upam,da ne zahtevam dostiuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2006 21:44:02   
pilotgirl
Ja osebno ti ne morem nič svetovat,lahko pa tle v rr vtpkaš pod iskalnik downov sindrom in boš vidla če je blo kaj napisano o tem-no sigurno je blo.Drgač pa pojdi na ta link www.med.over.netmaja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2006 13:12:52   
janjja
A ne naredijo presejalni test, če se jim zdi na nuhalni kaj sumljivouser posted image  No vsaj pri meni je bilo takouser posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?