|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vpr.
21.10.2004 18:15:01   
Annny
...Moja 'tašča' ima v soboto rojstni dan...glede na to, da se trenutno ukvarjam samo z dojenčico, sploh še nisem kupila darila zanjo- me je kar malo sram.
Ima mogoče katera idejo: kaj kupiti gospe, stari 55 let, ki je zelo vesele narave, rada ima otroke in se novembra odpravlja za 1 leto v ZDA?
Vsake zamisli bom vesela.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Eno vpr.
21.10.2004 18:17:42   
žorž
Speci ji njeno najljubšo sladico :zmeden: Tega bo po mojem ful vesela, pa še prah se ne bo gor nabiral :)- Spomin ostane pa ful lep ...
LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Eno vpr.
21.10.2004 21:10:47   
Anonimen
en orto dober vodič po ameriki - lahko ti ga možek kupi, mimogrede ko bo šel iz službe.
mej se

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Eno vpr.
21.10.2004 21:14:22   
BARBARA R.
Foto album z slikami male Naje.

:muca:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Eno vpr.
21.10.2004 21:25:31   
kimi
hm...jaz pa bom združila da se ji speče njeno najljubše pecivo po tem pa fino rojstni dan poslikate ter tudi njen razvijete slike.Verjetno bo full vesela ker bo lahko slike v zda nesla in vas imela celo leto v žepu;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Eno vpr.
22.10.2004 8:45:56   
Lunca1
Všeč mi je ideja z albumom, lahko pa ji kupiš tudi album za slike iz Amerike.

Lp Lunca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Eno vpr.
22.10.2004 9:17:24   
Anonimen
Lep okvir za sliko s kakšno fletno slikico male Naje in šopek rož.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Eno vpr.
22.10.2004 9:54:55   
MINEJA
Mi smo tudi lani tašči kupili en full lep album s Tinajevimi slikicami. Pa je bila vesela ...

:sloncek::kuza::kuza:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Eno vpr.
22.10.2004 11:09:36   
Annny
Najlepša hvala:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?