Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Enaka hrana, drug proizvajalec 23.7.2006 9:45:28
|
|
|
|
coco
|
Žal je tako, da deklaracije na živilih niso vedno točne. Včasih piše na margarini ´čista rastlinska´ pa vidiš med sestavinami E322 - jajčni lecitin, ali pa posneto mleko v prahu (?!). Npr. tudi 100% sončnično olje vsebuje lahko arašide, ki pa se alergikom še sploh odsvetujejo. Ni tudi nujno, da če enemu alergiku živilo ustreza, da bo tudi tvoji punčki ustrezalo. Pač sprobaš. Mercatorjevim znamkam pa jaz sploh pri otrokovi prehrani sploh ne zaupam (že nekaj slabih izkušenj) - mogoče pa je vafljem dodan kakšen aditiv, ki škoduje. Jaz se rajši držim preizkušenega. Brez skrbi sinčku dajem tudi živila, ki jih svetuje alergološka klinika ob določeni dieti, pa kar kupim v Kalčku ali pa v Bios-M trgovini (tu so mi mimogrede tudi že dobro svetovali). lp, coco
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Je že katera imela liposukcijo?botrcaenkrat (
4%)
večkrat (
2%)
nikoli (
94%)
Število vseh glasov: 399Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!